Да, 6д е пълен, но нали 6д е преди всичко работа и ежедневие, а не болести...
Меркурий У1 в 6д в сходящ съвпад със Сатурн у9, у10 в 6д показва работния ангажимент в чужбина, който ти предстои и който изисква сериозно отношение, и предполага повишена отговорност. Дали има вероятност да се разболееш сериозно би могла да видиш в натала какво се случва и предстои да се случи, а колкото до конкретния въпрос- сериозно може да се разболее човек на всяко място, ако му е писано да стане, не е задължително да ходи в държава, където е огнището на болестта (случая със заразената санитарка в Мадрид, която Слава на Бога се излекува).
Луната, като втори твой сигнификатор, прави последен хармоничен аспект- секстил с Юпитер У7, У8 в 4д и няма реална опасност за теб, както и екстремни преживявания на новото населено място- ще се прибереш жива и здрава вкъщи.
Акрукс, не зная как да ти благодаря, винаги си така отзивчива!
Изключително много ми помагат твоите интерпретациите по хорарите ми изобщо, както и в конкретният случай!
Сега съм малко по-спокойна, точно това се опитвах да обясня на майка ми, че ако е писано да се разболея, това ще се случи независимо къде се намирам. Разбира се, осъзнавма че риска от зарази там където отивам е в пъти повече, но пък ако всеки път се притеснявах така като ходя в чужбина, досега трябваше да си стоя все в родния град.
Една година не е съвсем кратък период, ще разгледам обстойно транзитите от/към планети и домове свързани със здравето в натала, но то с транзитен Уран през 6-ти дом, не може да се прогнозира нищо със сигурност.
Още веднъж, благодаря за тълкуването :58: