Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580827 пъти)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
Re: Общи хорари
« Отговор #2250 -: Ноември 07, 2014, 02:03:12 pm »
Аз питам-Ю.Л.(роднина по линия на партньора) ще забременее ли в следващите три месеца?
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2251 -: Ноември 07, 2014, 09:11:21 pm »
Аз питам-Ю.Л.(роднина по линия на партньора) ще забременее ли в следващите три месеца?
едва ли

Скорпионче

• Hero Member
« Отговор #2252 -: Ноември 07, 2014, 09:21:12 pm »
akruks,отново много ти благодаря за помощта. :58:

akruks

• Hero Member
« Отговор #2253 -: Ноември 08, 2014, 01:36:28 am »
(Втори опит.)
Аз питам за мой познат, който е в голяма криза някаква. Има финансови проблеми, професионално не му върви, жена му не е добре и др. Питам как ще се развият нещата за него, ще има ли успех в неговите си начинания, най-вече професионални.

Само това за жена му ме е шубе да гледам. Някой може ли да е смел вместо мен? Луната последен аспект куинконс с Меркурий. Най не обичам куинконси за последен аспект, нищо не ми казват.
А какво ще рече това втори опит? Ако наскоро си питала за същия човек трябва да се гледа първата карта. По тази карта професионално ще се стабилизира, с жена му обаче нещата не са добре-Луната у1 за нея в сходящ квадрат с Юпитер у6, в опозиция със Сатурн У1 за него

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #2254 -: Ноември 08, 2014, 03:21:50 am »
не.

Скорпионче

• Hero Member
« Отговор #2255 -: Ноември 08, 2014, 07:18:33 am »
Тео,благодаря и за твоята помощ. :38:

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #2256 -: Ноември 08, 2014, 12:11:13 pm »
Втори опит да кача картата.  :012: Предположих, че някой може да е видял първия неуспешен. Няма друга карта. Благодаря ти, Акрукс! След време ще ти кажа, какво се случва.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2257 -: Ноември 09, 2014, 04:04:05 am »
akruks,отново много ти благодаря за помощта.
За нищо! Не виждам с какво съм помогнала, но пък ти може да помогнеш с обратна връзка след 3мес., тъй като имах рекламации на лични във връзка с твоя въпрос- една съфорумка, която влиза само да чете ми оспорваше отговора, тъй като имало подобна карта в книгата на Марион Марч, от която се учи и понеже У1 и У5 , производни от 7д, като назован по име, след като са в сходящ съвпад,  давало положителен отговор, независимо от негативните аспектите на Луната

Скорпионче

• Hero Member
« Отговор #2258 -: Ноември 09, 2014, 07:25:55 am »
Който иска да оспорва,но по обратната връзка ще се убедят,че тълкуваш правилно. ;)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #2259 -: Ноември 09, 2014, 12:34:13 pm »
За нищо! Не виждам с какво съм помогнала, но пък ти може да помогнеш с обратна връзка след 3мес., тъй като имах рекламации на лични във връзка с твоя въпрос- една съфорумка, която влиза само да чете ми оспорваше отговора, тъй като имало подобна карта в книгата на Марион Марч, от която се учи и понеже У1 и У5 , производни от 7д, като назован по име, след като са в сходящ съвпад,  давало положителен отговор, независимо от негативните аспектите на Луната
[/quote
То самото забременяване не е ли по 8-ми дом?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2260 -: Ноември 09, 2014, 04:37:02 pm »
То самото забременяване не е ли по 8-ми дом?
Разбира се, че без 8д няма как да стане- дали ще е по естествен начин или медицинска интервенция, стърчи опашката на Марс трябва да действа  :D :D

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #2261 -: Ноември 09, 2014, 06:29:51 pm »
Въпросът е от съществено значение за мен, заминавам за страна, и изобщо за континент, където има завишен риск от заразни болести. Вече си направих няколко ваксини, но при все това страховете на майка ми за моето здраве, в крайна сметка се предадоха и на мен.

При последното пълнолуние в Телец в съвпад с наталното ми Слънце в 7-ми дом, подписах договорът за работата там, най-щедрият работодател във финансово отношение, който съм имала изобщо досега. Телешкото ми Слънце тегли към печалбата, обаче ако се разболея, финансовата изгода се обезмисля. Ще работя с много хора ежедневно, така поемам още по-голям риск.

Въпросът е: " Ще се разболея ли сериозно докато съм в П.?"

Като гледам, 6-ти дом в картата е пълен :-\

akruks

• Hero Member
« Отговор #2262 -: Ноември 09, 2014, 07:42:19 pm »
Въпросът е от съществено значение за мен, заминавам за страна, и изобщо за континент, където има завишен риск от заразни болести. Вече си направих няколко ваксини, но при все това страховете на майка ми за моето здраве, в крайна сметка се предадоха и на мен.

При последното пълнолуние в Телец в съвпад с наталното ми Слънце в 7-ми дом, подписах договорът за работата там, най-щедрият работодател във финансово отношение, който съм имала изобщо досега. Телешкото ми Слънце тегли към печалбата, обаче ако се разболея, финансовата изгода се обезмисля. Ще работя с много хора ежедневно, така поемам още по-голям риск.

Въпросът е: " Ще се разболея ли сериозно докато съм в П.?"

Като гледам, 6-ти дом в картата е пълен :-\
Да, 6д е пълен, но нали 6д е преди всичко работа и ежедневие, а не болести...
Меркурий У1 в 6д в сходящ съвпад със Сатурн у9, у10 в 6д показва работния ангажимент в чужбина, който ти предстои и който изисква сериозно отношение, и предполага повишена отговорност. Дали има вероятност да се разболееш сериозно би могла да видиш в натала какво се случва и предстои да се случи, а колкото до конкретния въпрос- сериозно може да се разболее човек на всяко място, ако му е писано да стане, не е задължително да ходи в държава, където е огнището на болестта (случая със заразената санитарка в Мадрид, която Слава на Бога се излекува).
Луната, като втори твой сигнификатор, прави последен хармоничен аспект- секстил с Юпитер У7, У8 в 4д и няма реална опасност за теб, както и екстремни преживявания на новото населено място- ще се прибереш жива и здрава вкъщи.

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #2263 -: Ноември 09, 2014, 07:56:04 pm »
Да, 6д е пълен, но нали 6д е преди всичко работа и ежедневие, а не болести...
Меркурий У1 в 6д в сходящ съвпад със Сатурн у9, у10 в 6д показва работния ангажимент в чужбина, който ти предстои и който изисква сериозно отношение, и предполага повишена отговорност. Дали има вероятност да се разболееш сериозно би могла да видиш в натала какво се случва и предстои да се случи, а колкото до конкретния въпрос- сериозно може да се разболее човек на всяко място, ако му е писано да стане, не е задължително да ходи в държава, където е огнището на болестта (случая със заразената санитарка в Мадрид, която Слава на Бога се излекува).
Луната, като втори твой сигнификатор, прави последен хармоничен аспект- секстил с Юпитер У7, У8 в 4д и няма реална опасност за теб, както и екстремни преживявания на новото населено място- ще се прибереш жива и здрава вкъщи.

Акрукс, не зная как да ти благодаря, винаги си така отзивчива!
Изключително много ми помагат твоите интерпретациите по хорарите ми изобщо, както и в конкретният случай!

Сега съм малко по-спокойна, точно това се опитвах да обясня на майка ми, че ако е писано да се разболея, това ще се случи независимо къде се намирам. Разбира се, осъзнавма че риска от зарази там където отивам е в пъти повече, но пък ако всеки път се притеснявах така като ходя в чужбина, досега трябваше да си стоя все в родния град.

Една година не е съвсем кратък период, ще разгледам обстойно транзитите от/към планети и домове свързани със здравето в натала, но то с транзитен Уран през 6-ти дом, не може да се прогнозира нищо със сигурност.

Още веднъж, благодаря за тълкуването :58:

Karmen

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #2264 -: Ноември 10, 2014, 09:23:27 pm »
Ще пътувам ли до Лондон през декември?