Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580360 пъти)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
Re: Общи хорари
« Отговор #2700 -: Януари 12, 2015, 10:33:45 pm »
Знам, аз за теб си притесних... :D
:043: :043:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2701 -: Януари 13, 2015, 12:57:26 am »
Един хорар за упражнение, после ще дам обратна връзка  :)

Ще получа ли скоро парите от заплатата си?

Под скоро имам предвид в близките 2-3 седмици, т.е. до края на този месец - началото на следващия.

19:26 ч., Варна
Меркурий У2 по принцип е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У8, но предстои да стане ретрограден преди да достигне точен секстил с Юпитер, който също е ретрограден и
забавяне ще има, но пък Луната е извършила тригон с Меркурий и предстои да извърши секстил с Юпитер, така че с този пренос на светлина може да изиграе положителна роля, но пък след секстила с Юпитер ще извърши квадрат със Слънцето У1, което е неин последен аспект и едва ли ще си доволна от крайния резултат по въпроса.

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #2702 -: Януари 13, 2015, 03:55:34 pm »
Не е злокачесвено. Може да се наложи операция на мястото. На този етап нищо сериозно не значи това.  :017:

Здравейте,
ОВ по хорара - ще ми правят операция другата седмица :73:
Кажете обаче , Моля, къде е видно това  в  лунара например за този период, много ми е любопитно.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2703 -: Януари 13, 2015, 04:34:10 pm »
ОВ по хорара - ще ми правят операция другата седмица
Кажете обаче , Моля, къде е видно това  в  лунара например за този период, много ми е любопитно.
Въпросът ти беше дали образованието, което сама си открила ще се окаже злокачествено, а не дали ще ти правят операция и не споменаваш в обратната връзка какво са ти казали на прегледа- злокачествено ли е или не е злокачествено? И каква точно операция ще ти правят, защото да се цепне мастно образование е интервенция, но чак пък операция е силно казано.
Относно любопитството ти за текущия лунар е нужна карта натал+лунар, за да се видят куспидите на лунарната карта как са разположени в натала, иначе само по лунарната карта- Юпитер У1 е в 8д, свързан с опасност за здравето/живота и с хирургията, Луната У8 е в квадрат с Марс у4, у12, който е естествен У8

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #2704 -: Януари 13, 2015, 04:46:19 pm »
Да - въпроса беше злокачествено ли е ? , но понеже Теодор вметна операция ...  А лекаря каза, че след това ще се изследва, т.е. за това ще дам ОВ по-късно.
А по лунара виждам само марс на К6
« Последна редакция: Януари 13, 2015, 04:53:00 pm от tele »

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #2705 -: Януари 15, 2015, 08:56:22 am »
блокът ни ще бъде ли обновен по програмата за 100% финансиране?
не съм сигурна кои домове да гледам. самият блок кой дом е - 2/4 от 3 /обща собственост/ или мой 4? ама питам за блока, не за моето жилище  ::)
3ти за съседите - венера ще сключи само един аспект и то е опозиция - т.е май няма да се разберем съседите. но пък последен аспект на луната е благоприятен ::)
« Последна редакция: Януари 15, 2015, 09:59:33 am от Kler »

Happy58

• Гост
« Отговор #2706 -: Януари 15, 2015, 11:52:26 am »
да дам и тук ОВ по един стар хорар:

Ако искате, да разгледаме въпроса на Хепи като хорарен  :)

Подходящо ли е да си сменям работата тази година? (аз не мога да изтегля карти)

Уран в 6д може да подтиква към промяна на работата, но и тази карта, както и предходна по същия въпрос, показва, че Хепито ще си остане на настоящата работа.

Хепи ми се вижда силно поставена - Марс управлява и нея, и нейния 6 дом. Вероятно се стреми към позиция, която да отговаря на опита и квалификацията й, да предполага някакъв "статус".

И на мен ми се струва, че засега може да не се появи някоя по-благоприятна възможност или питащата да не я сметне за такава. На този етап има тенденция да "избира" и нещо да не я "устройва" сред евентуалните предложения. Но по-нататък ситуацията може да се промени.

Ако се търси работа на ръководно ниво или свързана с някакви управленски функции, засега не виждам достатъчно удовлетворяващи възможности.
Ще си остане на настоящата.
Секстила между Плутон У1 и Марс У6  (+ взаимната им рецепция) може да поуспокои напрежението в настоящата работа, описано от Уран в 6 дом.

Все още съм си на тази работа, а повече подробности написах в темата за тарото:

http://astra.la/forum/index.php?topic=87.1320

п.с. не знам как да кача картата от хорара.....
« Последна редакция: Януари 15, 2015, 11:54:10 am от Happy58 »

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #2707 -: Януари 15, 2015, 01:25:26 pm »
Моля, ако някой иска да помогне по този хорар. Майка ми пита дали да сключи сделка за продажба на апартамента ни с въпросните клиенти. (колебанието идва от факта, че има 2 кандидата, но с единия не може да се свърже, а другия напира)

Не мога да давам съвет на някой дали да направи нещо, но според това, което показва картата мисля, че ще сключи сделката и ще е успешна откъм финанси

ОВ: Стана сделка веднага, миналата седмица са превели цялата сума.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2708 -: Януари 15, 2015, 06:29:51 pm »
Колежката ми заплашва, че ако този месец не ѝ хареса заплатата и ще напусне работа и ако направи това, ще си вземе цял месец болнични от някаква докторка, която срещу 10 лева давала болнични на хората (най-напред давала за седмица, после за още 10 дена, след това за още 10 и така удължавала периода), а в този случай ще ме накарат  да работя извънредно и нейните смени, което не ми харесва, най-малкото защото не бих издържал физически. Има ли опасност наистина до края на февруари колежката ми да напусне работа и да си вземе болнични (което ще ме задължи да работя и нейните смени)?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2709 -: Януари 15, 2015, 06:50:21 pm »
блокът ни ще бъде ли обновен по програмата за 100% финансиране?
не съм сигурна кои домове да гледам. самият блок кой дом е - 2/4 от 3 /обща собственост/ или мой 4? ама питам за блока, не за моето жилище  ::)
3ти за съседите - венера ще сключи само един аспект и то е опозиция - т.е май няма да се разберем съседите. но пък последен аспект на луната е благоприятен ::)
Луната е У4 за съседите и ще извърши последен аспект секстил с техен У5- ще си разкрасят жилищата

akruks

• Hero Member
« Отговор #2710 -: Януари 15, 2015, 07:03:54 pm »
Колежката ми заплашва, че ако този месец не ѝ хареса заплатата и ще напусне работа и ако направи това, ще си вземе цял месец болнични от някаква докторка, която срещу 10 лева давала болнични на хората (най-напред давала за седмица, после за още 10 дена, след това за още 10 и така удължавала периода), а в този случай ще ме накарат  да работя извънредно и нейните смени, което не ми харесва, най-малкото защото не бих издържал физически. Има ли опасност наистина до края на февруари колежката ми да напусне работа и да си вземе болнични (което ще ме задължи да работя и нейните смени)?
Да, то така става както си мисли колежката ти, той босът ви не е бос  :29:
нали ако напусне трябва да подаде предизвестие един работенмесец преди това, ако си мисли този месец да прекара в болнични и после да напусне няма как да стане, най-много да си изпроси дисциплинарно уволнение и после където и да почне работа ще е като белязана овца
Ти голямо треперене на тази работа, все те страх да не ти орежат заплатата, да не работиш на колежката работата, ама то идеално няма никъде- пусни си фирма и работи за себе си да видиш

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2711 -: Януари 15, 2015, 07:12:13 pm »
Благодаря много, akruks!!!

Ти голямо треперене на тази работа, все те страх да не ти орежат заплатата, да не работиш на колежката работата
Ами нали вече се напатих по времето, когато брат ми изчезна, а и 1 месец въобще не е малко време (като да работиш 3 дена или седмица извънредно). А и нали си знам физическите способности, затова.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #2712 -: Януари 16, 2015, 04:10:28 pm »
Един хорар за упражнение, после ще дам обратна връзка  :)

Ще получа ли скоро парите от заплатата си?

Под скоро имам предвид в близките 2-3 седмици, т.е. до края на този месец - началото на следващия.

19:26 ч., Варна

Давам ОВ - има кинти  ;D

Току що си получих парите, заплатите на персонала са преведени.

/а днес се видях с един познат, който ми препоръча тази фирма, и пуснах лайномета  :012:/

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2713 -: Януари 16, 2015, 04:14:02 pm »
 :clap: Да си ги изхарчиш с кеф!  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #2714 -: Януари 16, 2015, 04:15:31 pm »
Давам ОВ - има кинти  ;D

Току що си получих парите, заплатите на персонала са преведени.

/а днес се видях с един познат, който ми препоръча тази фирма, и пуснах лайномета  :012:/
Браво! Значи преноса на светлина от Луната по хорара ти напълни джоба, честито!

и добре си го охулила препоръчителя, че да ти олекне на душата  :D