Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584685 пъти)

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
Re: Общи хорари
« Отговор #2835 -: Февруари 10, 2015, 01:43:52 pm »
скарах се с приятелка. въпросът ми е ще ме потърси ли до края на месеца? /защото аз съм обидена и няма да я потърся в близките месеци/  :-X

така като гледам не, освен това ме вижда в 12тия си дом, значи ме е отписала
Не. Според мен нещата ще останат така за известно време. Може по-нататък да възобновите отношения.  :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2836 -: Февруари 10, 2015, 03:22:45 pm »
скарах се с приятелка. въпросът ми е ще ме потърси ли до края на месеца? /защото аз съм обидена и няма да я потърся в близките месеци/  :-X

Сатурн у1 за нея в сходящ квадрат с Нептун у1 за теб, едва ли ще се сдобрите

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #2837 -: Февруари 10, 2015, 04:41:26 pm »

Не.

valski

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 56
« Отговор #2838 -: Февруари 11, 2015, 09:19:15 am »
Здравейте,  кажете, моля ви, какво виждате  ???
Поръчах си на 1 януари от британски сайт - палто и обувки / във времето съм си поръчвала редовно, десетки пъти от този сайт, какво ли не и никога не съм имала проблем с доставките - дори са идвали за 5 дни / Сега обаче все още ги няма.
Ще си получа ли пратката ?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2839 -: Февруари 11, 2015, 04:17:27 pm »
Поръчах си на 1 януари от британски сайт - палто и обувки / във времето съм си поръчвала редовно, десетки пъти от този сайт, какво ли не и никога не съм имала проблем с доставките - дори са идвали за 5 дни / Сега обаче все още ги няма.
След като друг път до 5 дни си получавала поръчките, защо не им писа да провериш к'во става с последната ти поръчка, че се бави месец и половина? Все пак в сайт си поръчала, не в пещерата...

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2840 -: Февруари 11, 2015, 04:24:40 pm »
Здравейте,  кажете, моля ви, какво виждате  ???
Може да си проследиш нещата с Tracking Number-а им.Ако доставката ти е платена и не пътуват с Free Shipping би трябвало да имат проследяващ номер. Можеш да отидеш и до пощата да провериш-служителите там рядко си вършат добре работата и често не уведомяват хората, че са пристигнали пратките, а има закон според който ако дадена пратка не се потърси известно време-се връща обратно на подателя.

valski

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 56
« Отговор #2841 -: Февруари 11, 2015, 04:30:55 pm »
Благодаря Ви, Just_a_Dream, akruks,
всичко това, което ме съветвате го направих , днес отново  пуснах писмо до отдела за обслужване на клиенти. Затова и пуснах въпроса, да ми помогне да взема решение - да зарязвам парите и да не троша нерви и време :72:

akruks

• Hero Member
« Отговор #2842 -: Февруари 11, 2015, 04:43:40 pm »
днес отново  пуснах писмо до отдела за обслужване на клиенти. Затова и пуснах въпроса, да ми помогне да взема решение - да зарязвам парите и да не троша нерви и време :72:
подранила си със задаването на въпроса- картата е с ранен АСЦ
Трябвало е да изкачаш отговор на запитването и в никакъв случай не зарязвай парите, а си търси до последно пратката/правата

pepi

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 57
« Отговор #2843 -: Февруари 12, 2015, 11:45:57 am »
Привет,
В момента работя, но не се чувствам на мястото си в тази фирма.
Вчера бях на първо интервю за работа в друга компания. Ще ме вземат ли на работа ? Какво виждате?
Благодаря ви

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #2844 -: Февруари 12, 2015, 11:56:07 am »
според мен не

pepi

• Jr. Member
  • **
« Отговор #2845 -: Февруари 12, 2015, 12:15:30 pm »
според мен не

Благодаря
Иска ми се да грешиш ???

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #2846 -: Февруари 12, 2015, 02:39:40 pm »
Pepi, има вероятност по-нататък да ти се даде по-добра възможност за работа. Но вероятно това няма да е фирмата, за която си мислиш в момента. Ще дойде от място, за което в момента не предполагаш.

В момента работя, но не се чувствам изобщо на място.  ???Ииии -  Ще си намеря ли скоро друга работа ?

Съвсем наскоро си задавала подобен въпрос, предишният хорар още си е в сила. Струва ми се, че няма да стане толкова бързо, колкото очакваш - Луната е във фиксиран знак и следващ дом. В такава позиция не дава бързо развитие, но сходящият й съвпад с Юпитер е обнадеждаващ, по-нататък нещата могат да тръгнат в по-благоприятна посока.

« Последна редакция: Февруари 12, 2015, 02:52:38 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

pepi

• Jr. Member
  • **
« Отговор #2847 -: Февруари 12, 2015, 03:41:06 pm »
Pepi, има вероятност по-нататък да ти се даде по-добра възможност за работа. Но вероятно това няма да е фирмата, за която си мислиш в момента. Ще дойде от място, за което в момента не предполагаш.

Съвсем наскоро си задавала подобен въпрос, предишният хорар още си е в сила. Струва ми се, че няма да стане толкова бързо, колкото очакваш - Луната е във фиксиран знак и следващ дом. В такава позиция не дава бързо развитие, но сходящият й съвпад с Юпитер е обнадеждаващ, по-нататък нещата могат да тръгнат в по-благоприятна посока.

Благодаря ти

Аз пък си мислех, че това са съвсем различни въпроси и ситуации.  Защото когато зададох първия въпрос не бях си подала още кандидатурата  никъде.
Благодаря ти за пояснението. ;)

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2848 -: Февруари 12, 2015, 04:12:48 pm »
Благодаря Ви, Just_a_Dream, akruks,
всичко това, което ме съветвате го направих , днес отново  пуснах писмо до отдела за обслужване на клиенти. Затова и пуснах въпроса, да ми помогне да взема решение - да зарязвам парите и да не троша нерви и време :72:
Според Закона ако поръчаната от теб стока не пристигне в определен срок Търговеца е длъжен да ти възстанови сумата. Чуждите търговци са изключително коректни в това отношение.  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #2849 -: Февруари 12, 2015, 09:54:17 pm »
Привет,
В момента работя, но не се чувствам на мястото си в тази фирма.
Вчера бях на първо интервю за работа в друга компания. Ще ме вземат ли на работа ? Какво виждате?
Благодаря ви
Меркурий У1 в 3д на отсрещната страна е в хармоничен сходящ аспект със Сатурн У9,10 и с Уран У10 в 11д, така че положителна промяна в кариерата ще имаш, като това е свързано с нова работа- Меркурий у1 в сходящ хармоничен аспект с К2 (4ти от 11д), ще те потърсят скоро, но няма да започнеш веднага