Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580089 пъти)

3apa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
Re: Общи хорари
« Отговор #2940 -: Март 09, 2015, 11:25:26 pm »
тази пратка, която очаква е колет от неин близък или е нещо, което е поръчала и закупила онлайн, а сега го очаква да пристигне?
защото ако е колет трябва да го е получила вече- Мерка У1 в 5д е в разходящ хармоничен аспект с Венера у2, у9
ако е нещо, което е предплатила и очаква да получи има проблем с доставката на местна почва- Венера у9  е извършила квадрат с Плутон у3 в 4д, нещо са го забавили с митническата проверка, може и снежната буря да е причината  :)
да провери с номера на пратката в интернет, аз така си следя моите колети- първо в сайта на бг пощи, а после в сайта на испанските пощи- чуква се номера и всичко си излиза- кога е тръгнала пратката и докъде е стигнала

Пратка от приятелка, подарък за рожден ден. Но не, не го е получила. С обикновена поща е и няма номер и не може да се проследи. В нашата поща го няма. Търсили по журнали, по рафтове - нищо.
Мерси, Акрукс!

3apa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
« Отговор #2941 -: Март 09, 2015, 11:32:00 pm »
Леле, ти ме уби!
Ето отговора на приятелката:
"Нямаме номер на пратката. Не е препоръчана, обикновена пратка е. Купено е по Интенет - да, но там от Ани. тя отдавна я е платила и при нея стигна. Пратено е по пощата, платени са разходите, аз нямам да плащам нищо. Не мога да я проследя по никакъв начин. Дори не знаем със самолет ли пътува или с наземен транспорт. Не е бърза поръчка."

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2942 -: Март 09, 2015, 11:40:30 pm »
Леле, ти ме уби!
Ето отговора на приятелката:
"Нямаме номер на пратката. Не е препоръчана, обикновена пратка е. Купено е по Интенет - да, но там от Ани. тя отдавна я е платила и при нея стигна. Пратено е по пощата, платени са разходите, аз нямам да плащам нищо. Не мога да я проследя по никакъв начин. Дори не знаем със самолет ли пътува или с наземен транспорт. Не е бърза поръчка."
няма значение, че не е препоръчана, трябва да има номерче на квитанцията, която са дали на нейната приятелка в пощата там, когато е изпратила колетната пратка
 с това номерче се проверява в сайта на тяхната поща и след това в сайта на нашата, не е нужно да ходи на крак в пощата да проверява
дори да е загубила квитанцията, може да провери на гишето където е изпратила колета- там в кочана стои част от квитанцията, където е описано всичко- номер, дата, грамаж и т.н., по датата и часа ще се ориентират
Но лично аз досега на два пъти съм пращала с обикновена поща - един път картичка, веднъж пък мартенички на моите хора в Мадрид и не ги получиха, с препоръчана пратка/писмо пристига за седмица, не се е губило досега нищо
« Последна редакция: Март 09, 2015, 11:42:51 pm от akruks »

akruks

• Hero Member
« Отговор #2943 -: Март 09, 2015, 11:47:11 pm »
Пратка от приятелка, подарък за рожден ден. Но не, не го е получила.
Затова ли Луната У11 е във 2д по картата- въпросът е за подарък от нейна приятелка, но за съжаление последният неин аспект е квадрат с Меркурий у1 в 5д- може и да не го получи или няма да го хареса в най-добрия вариант

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2944 -: Март 11, 2015, 09:31:17 pm »
Днес дочух много странен разговор между колежката ми и една нейна позната. Имам чувството, че ѝ е заръчала да и търси  друга работа. Възможно ли е колежката ми да си търси друга работа и ако да - ще успее ли да си намери? Питам, понеже малко или много това ще промени работния процес за мен.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2945 -: Март 11, 2015, 10:43:09 pm »
Днес дочух много странен разговор между колежката ми и една нейна позната. Имам чувството, че ѝ е заръчала да и търси  друга работа. Възможно ли е колежката ми да си търси друга работа и ако да - ще успее ли да си намери? Питам, понеже малко или много това ще промени работния процес за мен.
Няма такова нещо, не си го внушавай, ще остане на тази работа, нова работа няма за нея

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2946 -: Март 11, 2015, 10:50:18 pm »
Благодаря много, akruks! Най-вероятно аз не съм разбрал.

Happy58

• Гост
« Отговор #2947 -: Март 13, 2015, 12:46:58 pm »
Ако някой желае да погледне ....

С. бременна ли е? И ако да - всичко наред ли е с бебока?   Питам аз, и става въпрос за второ дете.

Знам, че има гинеколози и тестове .... има причина да го пусна тук.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2948 -: Март 13, 2015, 02:41:52 pm »
Ако някой желае да погледне ....

С. бременна ли е? И ако да - всичко наред ли е с бебока?   Питам аз, и става въпрос за второ дете.

Знам, че има гинеколози и тестове .... има причина да го пусна тук.
да, бременна е с второ и тя го знае, но го крие, защото мисли да абортира, има си домашни проблеми от миналото, може да са дългове или друга причина, заради която иска да остане с едно дете.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2949 -: Март 14, 2015, 12:32:25 pm »
По радиото чух, че в Пловдив били издали заповед да режат кабелите на интернет операторите, които не са под земята. И понеже знам, че на моя интернет оператор кабелите идват от отсрещния стълб към нашата сграда, зададох въпрос ще отрежат ли тези кабели и има ли опасност да остана без интернет за известно време. Миналата седмица в неделя (на 8-и) нямах интернет, освен това и времето беше ужасно и беше истински ад за мен.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2950 -: Март 14, 2015, 12:52:52 pm »
По радиото чух, че в Пловдив били издали заповед да режат кабелите на интернет операторите, които не са под земята. И понеже знам, че на моя интернет оператор кабелите идват от отсрещния стълб към нашата сграда, зададох въпрос ще отрежат ли тези кабели и има ли опасност да остана без интернет за известно време. Миналата седмица в неделя (на 8-и) нямах интернет, освен това и времето беше ужасно и беше истински ад за мен.
Чак сега ли? При нас преди две години ги накараха да си вкарат кабелите под земята и като настана едно копане около блоковете- единият оператор прокопа канали и си вкара кабелите, тъкмо си оправихме градинките, които бяха съсипани при изкопаването и друг оператор започна да копае, да си вкарва кабелите, и пак кал, утъпкани градинки, и т.н.  :)
Но нямам спомени да са ми спирали интернета в този период, това за което питаш си е проблем на оператора, а не твой, че да го мислиш.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2951 -: Март 14, 2015, 12:57:38 pm »
Така е, надявам се наистина да не спира.
По картата излиза ли дали ще има прекъсване или не?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2952 -: Март 14, 2015, 01:21:44 pm »
Така е, надявам се наистина да не спира.
По картата излиза ли дали ще има прекъсване или не?
Да, но може ти да прекъснеш отношенията с тях и да се насочиш към друг доставчик.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2953 -: Март 14, 2015, 01:33:46 pm »
Благодаря!
В случая, по 3 или по 9 дом гледаш интернета? По кой дом е самия доставчик?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2954 -: Март 14, 2015, 01:40:23 pm »
Благодаря!
В случая, по 3 или по 9 дом гледаш интернета? По кой дом е самия доставчик?
Отговорът ми не беше обвързан с картата, а по принцип- ти попита дали ще ти прекъснат интернета, а аз отговорих, че може ти да прекъснеш договора с тях при положение, че в картата е отразено прекъсване, примерно...