Не, Весо, полицията не знае нищо за брат ти, а ако научи ще ти кажат, така както са ти казали. По тази карта излиза надалеко, заедно с други млади хора, които са му като братя и сестри.
До 5 мес може да научиш нещо за него, да се обади или прибере у вас.
Благодаря ти много, akruks! :58: От твоите уста в Божиите уши!
Веско, а ти как усещаш нещата? Според теб какво се е случило? Близнаците имат много силна връзка.
Не бих разчитала на полицията. Доказано некадърни и очевидно нямат потенциала да открият дори и минимална следа в случая, камо ли да прикриват такива
Така че не се вкарвай в такива филми наистина.
Няма по-лошо от неизвестността...Защо, макар че е минало доста време не включите медиите :017: Все нещо може да изскочи.
witch111, напоследък се чувствам толкова зле, че не знам дали усещам правилно нещата. Моето усещане е за нещо лошо, но може и да е лъжовно чувство. В същото време у мен има и голямо огорчение от случилото се и вина също, тъй като не можах да направя нищо, когато е можело, за да предотвратя случилото се.
Колкото до медиите, още през август майка ми сама потърси една известна медия, те обещаха да дойдат и така и не дойдоха. Но пък като си спомня, че преди дори не предадоха вярно информацията, се замислям дали въобще щеше да има смисъл от тях.