Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580274 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #3030 -: Април 03, 2015, 01:36:11 pm »
Здравейте,добре ли е за мен да приема работата,която ми предлагат?
А какво става с предния хорар, нали питаше как ще мине интервю за работа тази седмица- днес е последния ден от седмицата, как мина??

dani

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #3031 -: Април 03, 2015, 02:48:44 pm »
А какво става с предния хорар, нали питаше как ще мине интервю за работа тази седмица- днес е последния ден от седмицата, как мина??

Според мен интервюто мина добре,но още няма резултати от него.А работата,за която питам е всъщност за същата длъжност,но в друг град и за която бях кандидатствала преди време.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3032 -: Април 03, 2015, 04:08:31 pm »

Според мен интервюто мина добре,но още няма резултати от него.А работата,за която питам е всъщност за същата длъжност,но в друг град и за която бях кандидатствала преди време.
а за тази, за която си кандидатствала преди време ли пусна предпоследния хорар, че то много хорари за работа станаха, не знам вече доколко може да им се вярва  :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #3033 -: Април 03, 2015, 04:15:12 pm »
Сори, че не слагам оригиналния си въпрос
Бях питала за едни пари, дето ги бях забутала
Намерих ги днес, в чантата, в която тогава проверих 100 пъти, тя стоеше в гардероба

dani

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #3034 -: Април 03, 2015, 04:19:28 pm »
а за тази, за която си кандидатствала преди време ли пусна предпоследния хорар, че то много хорари за работа станаха, не знам вече доколко може да им се вярва  :)
Да,за тази беше хорара . Последните месеци бях на доста конкурси, какво да се прави  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #3035 -: Април 03, 2015, 05:24:54 pm »
Да,за тази беше хорара . Последните месеци бях на доста конкурси, какво да се прави  :)
ами няма как да се пуска хорар за всяко кандидастване за работа, днес може по 20 обяви да кандидатстваш...
 обаче може да гледаш събитийна карта, построена за момента когато си изпратила CV-то на дадена работа- не мен поне досега са ми показвали какво ще се случи

akruks

• Hero Member
« Отговор #3036 -: Април 03, 2015, 06:56:16 pm »
Намерих ги днес, в чантата, в която тогава проверих 100 пъти, тя стоеше в гардероба
  намерих какви съм ги писала по въпроса, отне ми 10мин  :012:
Луната У2 (парите, за които питаш) са в 5д, който е 4ти от 2ри и показва крайното развитие на въпроса- в сходящ съвпад със СЛВ- гаранция, че ще ги намериш
Високо в северозападна посока, в детска стая, всекидневна, мястото за отдих и развлечения у вас, където има детски играчки, а също спалнята, понеже е везни- в гардероба, в дреха, в кутия с бижута, сред произведения на изкуството, пастелени и наситено небесно синьо като нюанс

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #3037 -: Април 03, 2015, 07:41:38 pm »
и аз съм познала  ::)
няма да ги намериш скоро- луна в следващ дом; първият аспект , който прави луната е квадрат с венера, управител на 5-ти дом /4-ти от 2-ри/.
венера в козирог указва кожени и дървени изделия - в дамска чанта,портмоне,кожено яке; дървена кутия. гаражите също са по козирог.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3038 -: Април 03, 2015, 08:33:07 pm »
Не, Весо, полицията не знае нищо за брат ти, а ако научи ще ти кажат, така както са ти казали. По тази карта излиза надалеко, заедно с други млади хора, които са му като братя и сестри.
До 5 мес може да научиш нещо за него, да се обади или прибере у вас.
Благодаря ти много, akruks!  :58: От твоите уста в Божиите уши!

Веско, а ти как усещаш нещата? Според теб какво се е случило? Близнаците имат много силна връзка.
Не бих разчитала на полицията. Доказано некадърни и очевидно нямат потенциала да открият дори и минимална следа в случая, камо ли да прикриват такива  ;) Така че не се вкарвай в такива филми наистина.
Няма по-лошо от неизвестността...Защо, макар че е минало доста време не включите медиите :017: Все нещо може да изскочи.
witch111, напоследък се чувствам толкова зле, че не знам дали усещам правилно нещата. Моето усещане е за нещо лошо, но може и да е лъжовно чувство. В същото време у мен има и голямо огорчение от случилото се и вина също, тъй като не можах да направя нищо, когато е можело, за да предотвратя случилото се.
Колкото до медиите, още през август майка ми сама потърси една известна медия, те обещаха да дойдат и така и не дойдоха. Но пък като си спомня, че преди дори не предадоха вярно информацията, се замислям дали въобще щеше да има смисъл от тях.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3039 -: Април 03, 2015, 09:46:31 pm »
Не мога да приема, че човек изчезва просто ей така, сякаш се е изпарил.
То е трудно за приемане, но има подобни случаи- на моя приятелка бившият мъж, който живееше с друга жена в нейното село е пета година в неизвестност, на позната, също бившия вече мъж, близо 20 години е в неизвестност
 за втория случай познат полицай сподели, че в неговите среди се говори под сурдинка, че вероятно жената и нейния любовник, настоящ мъж, са очистили бившия, но не могат да го докажат

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #3040 -: Април 04, 2015, 02:36:29 am »
Ще прекратим ли договора преждевременно?

Имам предвид до 3 месеца. Смятам юни като се прибера в Европа за ваканция, после изобщо да не се върна. Това са си мои "скрити" планове, понеже договора ми е за 1 година, работодателя не знае нищо за моите намерения.

Нещо не ми понася нито тукашната кухня, нито култура, нито методите на работа.
« Последна редакция: Април 04, 2015, 02:38:24 am от MayFlower »

akruks

• Hero Member
« Отговор #3041 -: Април 04, 2015, 12:50:15 pm »
Ще прекратим ли договора преждевременно?

Имам предвид до 3 месеца. Смятам юни като се прибера в Европа за ваканция, после изобщо да не се върна. Това са си мои "скрити" планове, понеже договора ми е за 1 година, работодателя не знае нищо за моите намерения.

Нещо не ми понася нито тукашната кухня, нито култура, нито методите на работа.
Няма да прекратиш договора, с този ранен Асц и предстоящ съвпад на Луната със СЛВ в 6д предстои още работа... Меркурий У6 съвпад ЮЛВ в 12д- настоящата работа, задълженията ти са свързани с миналото, карма  :012: Луната У4 е извършила опозиция с У6- вижда се, че методите на работа и тамошната кухня не ти понасят- не се връзват с твоите традиция и навици, но скоро ще ти отпуснат неочаквани пари, може да са под формата на забавления, подаръци, екскурзийка и от този род.  :)

MayFlower

• Sr. Member
« Отговор #3042 -: Април 04, 2015, 04:40:49 pm »
Благодаря, Акрукс! :58:

Карма значи, да не да съм била по тези земи в някой предишен живот?! :-\

Това което казваш за допълнителните пари, свързано ли е с предстоящия тригон на Меркурий с  Юпитер в хорарната карта? На 1-ви май по договор се очаква да се местя от Хонг Конг в Пекин, всички разходи се поемат от работодателя, вероятно е това да виждаш в картата.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3043 -: Април 04, 2015, 05:37:54 pm »
Това което казваш за допълнителните пари, свързано ли е с предстоящия тригон на Меркурий с  Юпитер в хорарната карта? На 1-ви май по договор се очаква да се местя от Хонг Конг в Пекин, всички разходи се поемат от работодателя, вероятно е това да виждаш в картата.
Да, взех под внимание и тригона на Меркурий У2, 3, 6 с Юпитер У8, 9 в 5д, а писах, че са неочаквани защото Мерка след тригона с Юпи ще се съедини с Уран У11- това може да са пари, свързани с новото работно място, Уран е У11

MayFlower

• Sr. Member
« Отговор #3044 -: Април 04, 2015, 05:58:55 pm »
Да, взех под внимание и тригона на Меркурий У2, 3, 6 с Юпитер У8, 9 в 5д, а писах, че са неочаквани защото Мерка след тригона с Юпи ще се съедини с Уран У11- това може да са пари, свързани с новото работно място, Уран е У11

Благодаря отново за отделеното време по моята карта!

Никак не звучи зле, дано ги получа неочакваните парички :)

Скоро ще стане и ясно оставам ли, тръгвам ли. Тук е трудно да задържат европейци за повече от година, независимо дали в бизнес сферата или в академичните институции.  Та затова и се опитват какви ли не бонуси и подаръци да дават на чужденците, само и само да се задържат поне за 12 месеца. Разбира се,  имам колеги със силен интерес към този регион и култура, за тях годината ще мине неусетно.

Ще дам обратна връзка задължително.