Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580508 пъти)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
Re: Общи хорари
« Отговор #3120 -: Април 21, 2015, 05:54:37 pm »
Давам ов-одобрена съм за позицията която кандидатствах  :)
Дай обратна връзка и като се реши дали ще работиш по тази работа или ще си останеш на старата. :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3121 -: Април 21, 2015, 06:06:18 pm »
Краднах един въпрос на Хепито от темата за Таро:
Миналата година по това време пускахме въпрос за мен относно нова работа. Излезе, че тогава не му е било времето. Днес пак подръчка нещо да погледна в джобса и пак попаднах на май подходяща за мен обява. Та .... бихте ли ми хвърлили пак карти, какви са шансовете ми да си намеря нова работа - която хем да ме удовлетворява, хем да ми носи стабилни доходи. Тази в момента ми дава финансова сигурност, но не е моята работа, напрегнато ми е и направи неприятно да я върша.

Построих на въпроса Карта за 16,30ч

Луната е У11- пита за нова работа, въпросът е искрен
на Луната предстои квадрат с Нептун У7 в 6д- не е доволна от някои неща в настоящата работа, което ще ескалира, но непосредствено след този квадрат Луната в 9д ще извърши съвпад с Венера У2, У9 близо до МЦ, след това секстил с Юпитер У4, съУ7 и накрая с Уран У6- ще останеш на настоящата работа заради парите, може да получиш бонус, малко увеличение.
Картата дава предпоставки да започнеш някакъв курс- Мерка У1, У10 в 9д в сходящ съвпад с Марс У3, У8 в 9д и в сходящ тригон с Плутон У3 в 4д- ще срещнеш нови хора, ще придобиеш нови знания и няма да си мислиш за несгодите от работата, а такива има на всяка работа, дори да работи за себе си човек.

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #3122 -: Април 21, 2015, 06:17:46 pm »
Дай обратна връзка и като се реши дали ще работиш по тази работа или ще си останеш на старата. :)
Ще работя тази работа :) и старата ще си е работя ,тъй като тя е на граждански договор

Happy58

• Гост
« Отговор #3123 -: Април 21, 2015, 08:07:11 pm »
Построих на въпроса Карта за 16,30ч

Луната е У11- пита за нова работа, въпросът е искрен
на Луната предстои квадрат с Нептун У7 в 6д- не е доволна от някои неща в настоящата работа, което ще ескалира, но непосредствено след този квадрат Луната в 9д ще извърши съвпад с Венера У2, У9 близо до МЦ, след това секстил с Юпитер У4, съУ7 и накрая с Уран У6- ще останеш на настоящата работа заради парите, може да получиш бонус, малко увеличение.
Картата дава предпоставки да започнеш някакъв курс- Мерка У1, У10 в 9д в сходящ съвпад с Марс У3, У8 в 9д и в сходящ тригон с Плутон У3 в 4д- ще срещнеш нови хора, ще придобиеш нови знания и няма да си мислиш за несгодите от работата, а такива има на всяка работа, дори да работи за себе си човек.

Благодаря :)
За работата още няма как да давам ОВ, освен, че настоящата ситуация наистина е такава - нали само това говоря от 1 година :)

Но за курса ми стана интересно - акрукс, Мерка е в 8 дом - това променя ли нещата? Иначе, планирам едно дистанционно обучение по тази еволюционна астрология (плутонова), но нещо засега имам спънки с техниката :). Но там пък няма да съм сред хора - ще трябва да го правя самостоятелно, като слушам едни доста лоши записи на лекции - е, лоши, в смисъл, че трудно се чува - записващото устройство е далеч от лектора. Лекторката е германка - дамата, чиито статии превеждам тук във форума.

И, да, знам, права си, навсякъде има проблеми, но ми идва вече наистина в повече - съвсем осъзнато се опитвам да прилагам на практика наученото, но явно още не съм готова, щом все още имам тези проблеми.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #3124 -: Април 21, 2015, 08:08:12 pm »
Ще работя тази работа :) и старата ще си е работя ,тъй като тя е на граждански договор
Меркурий У1 е в сходящ куинконс със Сатурн У6(старата работа).

Мерси! Колебаех доста в тълкуването ..  :)

Happy58

• Гост
« Отговор #3125 -: Април 21, 2015, 08:33:30 pm »
Теодоре, ти моята карта няма ли да уважиш .....  ???

Happy58

• Гост
« Отговор #3126 -: Април 21, 2015, 08:35:07 pm »

аз си мисля, че ако задавам въпроси, ще те натоварвам, а ти сама си ги търсиш :)

Благодаря за мнението  :58:, че горе май забравих да го напиша.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #3127 -: Април 21, 2015, 08:36:56 pm »
Теодоре, ти моята карта няма ли да уважиш .....  ???
Опиянен съм от теста по БЕЛ, който решавам.  :012: После ще я видя. :)

Happy58

• Гост
« Отговор #3128 -: Април 21, 2015, 09:07:19 pm »
Опиянен съм от теста по БЕЛ, който решавам.  :012: После ще я видя. :)
От теста или от биричка (нещо подобно) :)

не ме мисли - сега теста е по-важен :) - късмет!

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3129 -: Април 21, 2015, 10:22:58 pm »
Днес бях на интервю за работа. Въпросът ми е: ще ме одобрят ли и ще започна ли на тази работа? Все още не са ме освободили от настоящата, но върви към приключване (ревизията ще е скоро).
Казаха ми, че има голяма вероятност да ме вземат, започнаха да ме обучават, въпросът е кога ще ме освободят от настоящата работа. Уж бързаха да ме освобождават, а пък сега се мотаят и още не са назначили и ревизията.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #3130 -: Април 22, 2015, 12:35:25 am »
Happy.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&cd=cmqxfile05SO64-u1388352969&gif=astro_2gw_256_happy_happy.77200.23698.gif&res=100&va=&cid=mqxfile05SO64-u1388352969

Мисля, че този път ще получиш шанс за добра нова работа. :)

Луната У11 е в сходящ съвпад с Венера диспозитор на Мерка У1,10. Меркурий и Луната имат взаимна рецепция от смесен тип. Меркурий и Венера са във взаимна рецепция по трон. Меркурий У1 е в сходящ секстил с куспида на 11 дом.
Успех!

Луна У11 в близнаци в комбина с Венера - нещо по - безгрижно и ненатоварващо.
« Последна редакция: Април 22, 2015, 12:42:05 am от Теодор »

akruks

• Hero Member
« Отговор #3131 -: Април 22, 2015, 12:24:51 pm »
Но за курса ми стана интересно - акрукс, Мерка е в 8 дом - това променя ли нещата?
Иначе, планирам едно дистанционно обучение по тази еволюционна астрология (плутонова), но нещо засега имам спънки с техниката :). Но там пък няма да съм сред хора - ще трябва да го правя самостоятелно, като слушам едни доста лоши записи на лекции - е, лоши, в смисъл, че трудно се чува - записващото устройство е далеч от лектора. Лекторката е германка - дамата, чиито статии превеждам тук във форума.
Не, изобщо не променя нещата, а много добре ги описва- 8д е езотериката, сред които са Астрология и подобни, Марс У3 в 9д- дистанционно обучение от чужбина, Плутон У3 в 4д- ще караш курса от дома си. Дори реално да не се срещаш с хора, вниманието ти ще е насочено в друга посока, извън работата, която ти е еднообразна и скучна.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3132 -: Април 22, 2015, 12:28:38 pm »
Казаха ми, че има голяма вероятност да ме вземат, започнаха да ме обучават, въпросът е кога ще ме освободят от настоящата работа. Уж бързаха да ме освобождават, а пък сега се мотаят и още не са назначили и ревизията.
то си е техен проблем, нали си подал молба за напускане, в срок един месец са длъжни да те освободят

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3133 -: Април 22, 2015, 01:38:30 pm »
то си е техен проблем, нали си подал молба за напускане, в срок един месец са длъжни да те освободят
Така е, но пък другата фирма не знам колко ще може да ме чака. На тях им трябва човек много скоро.

Happy58

• Гост
« Отговор #3134 -: Април 22, 2015, 01:44:46 pm »
Така е, но пък другата фирма не знам колко ще може да ме чака. На тях им трябва човек много скоро.

в този случай, преди напускането, в този едномесечен срок на предизвестие се пуска платен отпуск (колкото ти е останало)