Краднах един въпрос на Хепито от темата за Таро:
Построих на въпроса Карта за 16,30ч
Луната е У11- пита за нова работа, въпросът е искрен
на Луната предстои квадрат с Нептун У7 в 6д- не е доволна от някои неща в настоящата работа, което ще ескалира, но непосредствено след този квадрат Луната в 9д ще извърши съвпад с Венера У2, У9 близо до МЦ, след това секстил с Юпитер У4, съУ7 и накрая с Уран У6- ще останеш на настоящата работа заради парите, може да получиш бонус, малко увеличение.
Картата дава предпоставки да започнеш някакъв курс- Мерка У1, У10 в 9д в сходящ съвпад с Марс У3, У8 в 9д и в сходящ тригон с Плутон У3 в 4д- ще срещнеш нови хора, ще придобиеш нови знания и няма да си мислиш за несгодите от работата, а такива има на всяка работа, дори да работи за себе си човек.
Благодаря
За работата още няма как да давам ОВ, освен, че настоящата ситуация наистина е такава - нали само това говоря от 1 година
Но за курса ми стана интересно - акрукс, Мерка е в 8 дом - това променя ли нещата? Иначе, планирам едно дистанционно обучение по тази еволюционна астрология (плутонова), но нещо засега имам спънки с техниката
. Но там пък няма да съм сред хора - ще трябва да го правя самостоятелно, като слушам едни доста лоши записи на лекции - е, лоши, в смисъл, че трудно се чува - записващото устройство е далеч от лектора. Лекторката е германка - дамата, чиито статии превеждам тук във форума.
И, да, знам, права си, навсякъде има проблеми, но ми идва вече наистина в повече - съвсем осъзнато се опитвам да прилагам на практика наученото, но явно още не съм готова, щом все още имам тези проблеми.