Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580587 пъти)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
Re: Общи хорари
« Отговор #3225 -: Май 09, 2015, 11:33:13 am »
Обмисля се вариант за ДНК-тест.
Благодаря ви многооо, многооо, за помощта!  :-*
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #3226 -: Май 09, 2015, 12:41:42 pm »
Весо, мерси, че ми насочи внимание към Меркурий. Ако го гледаш като (съ)управител на негов пети, разходящата опозиция за мен е по-скоро свидетелство, че му се е родило дете. Ако гледаш Венера (Телец на К5 негов) — У5 в пети, а ако замижиш — У5 в шести (в болницата?).

Колкото повече планети добавяш към картинката, толкова по се усложнява. Според мен, де.

П.П. Марс съвпада с Алгол, на око. Дано е здраво детето.
« Последна редакция: Май 09, 2015, 02:00:58 pm от Reptil »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3227 -: Май 09, 2015, 01:01:17 pm »
Весо, мерси, че ми насочи внимание към Меркурий. Ако го гледаш като (съ)управител на негов пети, разходящата опозиция за мен е по-скоро свидетелство, че му се е родило дете.
А защо? Доколкото съм чел, квадратите и опозициите в хорарите дават отговор "не" на зададения въпрос или показват нещо, което не се е случило/ няма да се случи.

Reptil

• Hero Member
« Отговор #3228 -: Май 09, 2015, 01:12:09 pm »
С твърди аспекти събитията се случват по-сложно или има напрежение, но пак си се случват, ако картата го показва. Не е чак толкова алгоритмично — има квадрат => не :)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #3229 -: Май 09, 2015, 01:16:08 pm »
Рептил, приемаш за ДА какъв да е аспект и НЕ- липсата на такъв?

Reptil

• Hero Member
« Отговор #3230 -: Май 09, 2015, 01:47:25 pm »
Гледаш достойнствата на планетите, знакът, в който е едната, какъв е за другата, екзалтират ли се, заточват ли се една друга, има ли рецепции, такива неща. Това дава някакъв фон, тия двама актьори като цяло се разбират/не се разбират. Ако се разбират, аспектът е точката над И-то — нещо ще да става или вече е станало, със зор или без. Ако не се разбират, напрегнатият аспект не случва нещата. Ако е лек аспект, може да ги случи, може да не ги, претегляш. Ако няма хич аспекти, фона го мисля като потенциал някакъв, позитивен (може и да стане) или негативен (не).
« Последна редакция: Май 09, 2015, 02:02:29 pm от Reptil »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3231 -: Май 09, 2015, 02:17:06 pm »
Обмисля се вариант за ДНК-тест.
Благодаря ви многооо, многооо, за помощта!
Това е най-сигурно- да се направи тест.

Луната У12 за питащата в 12д на човека, за когото пита- т.е. иска да узнае неговите тайни, нещо, което би могло да укрива от нея, предполагам питащата има симпатии към него- Сатурн У1 в неин 5д.
Той е представен от Уран в негов 3д, може да е непостоянен и днес каже едно, утре друго, но планетата ще извърши квадрат с Венера У5 за него, а с вмъкнатия Меркурий в негов 5д е в сходящ секстил.
Меркуруй съУ5 обаче е в разходяща опозиция със Сатурн У1, а от всички тези неща заедно, стигнах до моя отговор не- не е той баща на детето. За да е баща е нужно да има отминал хармоничен аспект с негов 5д., а такъв липсва. Луната ще извърши съвпад с Плутон У5 на питащата в негов 12д, а последен аспект е тригон с Марс У5 за нея, У4 за него- ще узнае истината по въпроса и ще е доволна от крайния резултат.

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #3232 -: Май 09, 2015, 04:25:54 pm »
Не се стърпях, та затова "ще остана ли доволна от престоя си в .... следващите няколко дни?"
(престоя включва обучение и купони, надявам се  :012: )

Днес разбрах още подробности, които ми вдъхнаха доверие, че може и да си изкарам добре.

"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #3233 -: Май 09, 2015, 04:34:27 pm »
Гледай да не се окажеш замесена в разни шушукания, интриги, защото ще те провокира да избухнеш.
Не приемай всичко лично.  :38:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3234 -: Май 09, 2015, 05:31:39 pm »
Не се стърпях, та затова "ще остана ли доволна от престоя си в .... следващите няколко дни?"

Днес разбрах още подробности, които ми вдъхнаха доверие, че може и да си изкарам добре.
Венера У1,2,9  на Мц- отделила си средства да отидеш надалеко с цел подобрение на проф. квалификация, но Венера у1 е в сходяща опозиция с Плутон У3 (може да не възприемеш обучението), а след това квадрат с Уран У5 (едва ли ще има купони)
Луната У10 предстои да извърши последен, хармоничен аспект с Марс У3,7,8 в 9д- ще се запознаеш с колеги астролози или каквито са присъстващите на обучението.
Вече и аз ще почна да искам пари, който иска да се запознае с мен  :012:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3235 -: Май 09, 2015, 06:26:24 pm »

Асцендентът е ранен, освен това У1 е в сходяща опозиция с Плутон У3, който е ретрограден - според мен е възможно въобще да не заминеш.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3236 -: Май 11, 2015, 11:58:59 am »
Може ли по хорарната карта да се разбере дали намереният труп край Пасарел преди 3 дена от полицията (http://dnes.dir.bg/news.php?id=19026391) не е брат ми?  ???

akruks

• Hero Member
« Отговор #3237 -: Май 11, 2015, 12:52:01 pm »
Може ли по хорарната карта да се разбере дали намереният труп край Пасарел преди 3 дена от полицията не е брат ми? 
A по дрехите не може ли да се разбере, докато проверят днк?
По картата не знам как да гледам точно този въпрос. Меркурий У1 за брат ти е извършил опозиция със Сатурн У4 за него, но това може да показва напускането на дома и населеното място, а не края му.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3238 -: Май 11, 2015, 12:58:48 pm »
Не знам, все още не искат да дадат никаква информация, а и трупът е бил разложен от много време.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #3239 -: Май 11, 2015, 01:14:14 pm »
Веско не че нещо, ама защо не започнеш да изпращаш позитивни утвърждения и молби към Вселената, Бог или към Светлите сили, в които вярваш, за да се обади брат ти и всичко да е наред с него?! А мислиш възможно най-лошото развитие на събитията, не само за него, а и като цяло?!!!

Ние привличаме това, за което мислим - закон е!