Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580786 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #3270 -: Май 13, 2015, 09:10:26 pm »
Не, не е във Варна.
Отново благодаря за помощта, akruks.  :38:
Попитах за морски град, защото Луната е У12 и в риби, отделно У9 е Нептун, също в риби, а домът ти- Венера У4 е в 12д  :)

Това, което ще учиш по Нептун ли е- химия, кино, фотография, изящни изкуства, музика, литература, медицина, психология, социални дейности- леле, то много станаха, все едно съм уцелила  :012:

akruks

• Hero Member
« Отговор #3271 -: Май 13, 2015, 09:18:21 pm »
Ще пътувам, но вътрешно не знам защо се чувствам напрегната и притеснена, което за мен не е типично, защото като цяло обичам да пътувам. И ми се ще да кажете, ако можете, как ще минат според вас нещата?
По тази карта не излиза, че ти предстои пътуване, да не те е излъгал приятелят, с който си имала намерение да пътуваш или да пътуваш при него? Но ще си доволна от крайния резултат.
« Последна редакция: Май 13, 2015, 09:20:22 pm от akruks »

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #3272 -: Май 13, 2015, 09:46:33 pm »
По тази карта не излиза, че ти предстои пътуване, да не те е излъгал приятелят, с който си имала намерение да пътуваш или да пътуваш при него? Но ще си доволна от крайния резултат.
Благодаря ти arkus важно ми беше,да и аз имам съмнения че ме лъжат,а в момента са ми нагости и се харчат мой пари и това последните няколко години се случва на няколко пъти по един или друг начин и повод.И загубите ми за мен поне са били големи ,за това исках просто да си направя сметка до каква степен да си влагам парите .

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #3273 -: Май 13, 2015, 09:49:54 pm »
Попитах за морски град, защото Луната е У12 и в риби, отделно У9 е Нептун, също в риби, а домът ти- Венера У4 е в 12д  :)

Това, което ще учиш по Нептун ли е- химия, кино, фотография, изящни изкуства, музика, литература, медицина, психология, социални дейности- леле, то много станаха, все едно съм уцелила  :012:

:012: Днес разговарях с приятелка по този въпрос - за специалността, и ме навива за финанси. А може пък накрая и психология да е. Ще дам обратна връзка.
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #3274 -: Май 14, 2015, 11:34:36 am »
Долу-горе след 2 седмици имам изпит, какви са ми шансовете да го взема?
Ако изпита е във ВУЗ, мисля че ще го вземеш. С помощ от приятели или групова подготовка. Може да има забавяне на изпита, да продължи по-дълго или оценките да се забавят. :) Успех

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #3275 -: Май 14, 2015, 11:37:15 am »
Здравейте. Моля за помощ по хорара. Ще успея ли да си взема изпита?
за същия изпит ли става въпрос?

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #3276 -: Май 14, 2015, 11:55:11 am »
Мен за моите изпити ме е страх да питам. ;D

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3277 -: Май 14, 2015, 12:29:51 pm »
По-добре недей! Обикновено, когато не съм питал за изпити, тогава изпитите се взимат по-лесно (не винаги де).

akruks

• Hero Member
« Отговор #3278 -: Май 14, 2015, 01:22:42 pm »
ще го вземеш, и преди ти казах
по тази карта Луната прави последен аспект съвпад с Уран у9 в 10д на К11- астрология ли учиш? :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #3279 -: Май 14, 2015, 04:00:45 pm »
Благодаря, акрукс.
Не, изпита ми е по данъци.
Първата карта по-добре отразява въпзорса- в нея Луната в козирог е съвпад с Плутон у3 в 4д, но и в тази карта Луната предстои да извърши тригон със Сатурн У8 на К6 , а К6 показва крайния резултат на въпроси по 3д, тъй че ще го вземеш изпита.

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #3280 -: Май 14, 2015, 06:37:53 pm »
Девойки и младежи, имам зор  :012:. Зададох следният въпрос: Ще се чувствам ли добре на тази работа?

Предложиха ми работа, условията са добри от гледна точка на заплата и осигуровки, заплатата не е висока, но поне ще е постоянна. НО, тук има едно огромно до небесата НО! Работата е старата ми работа във фирмата на екса и брат му, тоест ще се вселя в гнездо на оси, които по всички правила на изкуството ще се подиграват, ще гледат сеир. Хора, които като се разведох и напуснах дори и не се обадиха да ме питат как съм, сноби и прочие... От друга страна ще трябва да виждам дъртото зло (бившата свекървещица), която ако можеше да ме убие до сега да го е направила с кеф, защото тя не работи много ясно, но досажда и си вре носа там постоянно. От трета страна екса е решил да се жени, та ще трябва да търпя и неговата уфтцъ и суратя и ако се появява... Плюс това ще трябва да ставам в 5 часа, защото работата е в другия край на града и ще сменям по 2 автобуса.

Та цялото ми същество крещи НЕ, но пък от друга страна б*аси то няма работа и колкото и да ровя из обявите все ми посърва носа... Та дори и не знам кво да правя и затова пуснах хорара. Аз хал хабер си нямам от хорари (знаете това) и затова питам вас.
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

akruks

• Hero Member
« Отговор #3281 -: Май 14, 2015, 06:56:09 pm »
Девойки и младежи, имам зор  :012:. Зададох следният въпрос: Ще се чувствам ли добре на тази работа?

Предложиха ми работа, условията са добри от гледна точка на заплата и осигуровки, заплатата не е висока, но поне ще е постоянна. НО, тук има едно огромно до небесата НО! Работата е старата ми работа във фирмата на екса и брат му, тоест ще се вселя в гнездо на оси, които по всички правила на изкуството ще се подиграват, ще гледат сеир. Хора, които като се разведох и напуснах дори и не се обадиха да ме питат как съм, сноби и прочие... От друга страна ще трябва да виждам дъртото зло (бившата свекървещица), която ако можеше да ме убие до сега да го е направила с кеф, защото тя не работи много ясно, но досажда и си вре носа там постоянно. От трета страна екса е решил да се жени, та ще трябва да търпя и неговата уфтцъ и суратя и ако се появява... Плюс това ще трябва да ставам в 5 часа, защото работата е в другия край на града и ще сменям по 2 автобуса.

Та цялото ми същество крещи НЕ, но пък от друга страна б*аси то няма работа и колкото и да ровя из обявите все ми посърва носа... Та дори и не знам кво да правя и затова пуснах хорара. Аз хал хабер си нямам от хорари (знаете това) и затова питам вас.
Отдавна не съм девойка, но предполагам няма да се обидиш, че ти отговарям на въпроса, с който малко си подранила- АСЦ е ранен, не друго, та може да се променят обстоятелствата около самия въпрос и напразно да си се тревожила по него...
Луната е У3 на отсрещната страна, т.е. на тези, които са ти предложили, а по някое време ще квадратира Плутон у1 за теб в твоя 3д- или няма да ти се обадят, или пък няма да ти хареса това, което ще ти кажат. Може да поличиш оферта за друга работа за повече пари- Луната ще извърши секстил с Меркурий У11 в 8д, а след това тригон с Юпитер У2, съУ5 в 10д, може да е свързана с творчество, нали правиш сувенири и козметика- Нептун на К5  и Луната в 5д описват това. Последен аспект на Луната е с Уран У4 в 6д- или ще работиш вкъщи, или ще си късаш нерви с хора от миналото/фамилията- последното не си заслужава, в краен случай заминава при някое от децата.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #3282 -: Май 14, 2015, 09:11:52 pm »
arkus двам ти обратна връзка за този хорара ,много благодаря за отговорът.Да оказа се лъжа ,както и очаквах ,но мисля най-хубавото е ,че както каза аз съм доволна.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #3283 -: Май 14, 2015, 09:29:23 pm »
Веще, нали щеше при някаква дружка-зъболекарка да работиш? От всичко казано, на общо основание само бих отказал… но пък не знам на какъв хал си, не бих ти давал акъл. Ако въпросът е само как ще се чувстваш, хорарът показва, че работата по-скоро няма да ти допадне.
« Последна редакция: Май 14, 2015, 10:28:32 pm от Reptil »

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #3284 -: Май 14, 2015, 09:56:20 pm »
Веще, нали щеше да при някаква дружка-зъболекарка да работиш? От всичко казано, на общо основание само бих отказал… но пък не знам на какъв хал си, не бих ти давал акъл. Ако въпросът е само как ще се чувстваш, хорарът показва, че работата по-скоро няма да ти допадне.

Да, ама в тая държава се оказва, че да се пенсионираш си е цяла одисея. Бабето - мед. сестрата още не се е пенсионирала и лекарката не знае като се пенсионира дали ще напусне или ще иска да остава и не смее да я пита. Аз все още си работя на старото си място и не съм заритала точно в момента да хуквам другаде, но съм напълно наясно, че сегашната ми работа си е временна. Относно точно тази работа, за която питам съм абсолютно сигурна, че няма да се чувствам добре, защото отсега ми се обръща стомаха по този въпрос. Просто на екса брат му се обади да ме вика там и ме остави да си мисля до утре. Аз мислих и реших да откажа и днес му го съобщих, ама той от дума не разбира и взе да ме навива. Замислих се какво би било и затова направих хорара. Иначе наистина цялото ми същество се съпротивлява относно това. Всяка друга фирма бих приела без много да мисля, но точно тук и при така стеклите се обстоятелства в живота ми с тези хора ще е истинско божие наказание, което сама съм си избрала... 
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн