Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584643 пъти)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
Re: Общи хорари
« Отговор #3345 -: Май 26, 2015, 04:23:07 pm »
Въпросът ми беше да се явя ли на конкурса. Самият конкурс още не е обявен официално, а аз по принцип бях решила повече да не се пробвам за тази позиция. Става дума за работа, по 9ти дом.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3346 -: Май 26, 2015, 04:42:04 pm »
Въпросът ми беше да се явя ли на конкурса. Самият конкурс още не е обявен официално, а аз по принцип бях решила повече да не се пробвам за тази позиция. Става дума за работа, по 9ти дом.
ранен АСЦ често излиза в карти, сочещи промяна в кариерата и показва, че питащият ще трябва продъ;жително време да върши тази работа, докато добие увереност при изпълнение на задълженията си, или че работата ще промени радикално неговата личност.
Луната в знак на Меркурий идва от квадрат с него, диспозитор е на вмъкнат знак в 11д, показващ новата работа, Мерка У1, У2, У11 в 10д е ретро- всичко това показва неяснотите около новата работа, както и твоята нерешителност, затрудненията ти по въпроса.
Меркурий У1, У2, У11 ще извърши съвпад с Марс У9 в 10д, Луната съУ11 ще извърши последен аспект секстил с Венера У3, У10 в 11д, която е в знак на Луната, така че смело може да се пробваш в конкурса, ще си удовлетворена в крайна сметка.

Terry

• Hero Member
« Отговор #3347 -: Май 26, 2015, 04:44:45 pm »
Благодаря Акрукс!

Terry

• Hero Member
« Отговор #3348 -: Май 27, 2015, 01:58:27 pm »
Днес разбрах, че конкурс няма да има, информацията ми е била грешна.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3349 -: Май 27, 2015, 02:09:48 pm »
Днес разбрах, че конкурс няма да има, информацията ми е била грешна.
Луната съУ11 в 1д  в разходяща опозиция с Нептун У7 в 7д.
Нептун в 7д е показател също, че този, който гледа картата, може да се заблуди  :012:

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #3350 -: Май 27, 2015, 08:56:21 pm »
Давам ОВ - обаждане няма. По моите изчисления трябваше да е след секстила на Луната с Венера. Но аспектът мина и замина.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3351 -: Май 27, 2015, 09:18:43 pm »
Значи акрукс е била права. Браво на нея за пореден път!

The_One

• Hero Member
« Отговор #3352 -: Май 27, 2015, 09:21:35 pm »
Тя писа, че в този ден обаждане няма да има, но комуникацията ще продължи. Минаха няколко дни...

akruks

• Hero Member
« Отговор #3353 -: Май 27, 2015, 09:38:40 pm »
Тя писа, че в този ден обаждане няма да има, но комуникацията ще продължи. Минаха няколко дни...
да, написах го, но напред във времето, а не точно сега- Слънцето У3 за теб ще извърши хармоничен аспект с Уран У3 за Х. след 16гр, което може да е 16 дни, седмици, но и месеца...
по 3д е комуникацията, общуването, но и срещите- дали случайно ще го срещнеш или той ще те потърси, но събитие по 3д ще има след време

The_One

• Hero Member
« Отговор #3354 -: Май 27, 2015, 09:42:47 pm »
Благодаря, акрукс:)

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #3355 -: Май 28, 2015, 12:22:20 am »
Едната, гледам картата от предишната страница, нали? И по пети, и по седми да е, неговият У3 все ретро Сатурн се пада. С твоя У1/Луна има аспект, но така и не става точен преди тя да мине в следващия знак. С една дума — надали. Но и да се обади, вече няма да ти пука специално.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3356 -: Май 28, 2015, 12:45:53 pm »
Давам ОВ - обаждане няма. По моите изчисления трябваше да е след секстила на Луната с Венера. Но аспектът мина и замина.
Луната нали е без курс, за какъв предстоящ секстил пишеш? Луна на 28гр лъв, Венера на 18гр рак- в хорарните карти се гледат аспектите на Луната само в знака, в който се намира по време на задаване на въпроса. Отделно се гледат аспекти на другите сигнификатори, имащи отношение по въпроса, както писах за сходящия секстил на Слънцето У3 за теб с Уран У3 на Х.

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #3357 -: Май 28, 2015, 02:48:13 pm »
Ох, сестра ми ми се обади преди няколко часа с лоша новина. Сутринта разбрала, че едното ни коте е изчезнало :'(
Няма друго обяснение, освен да е паднало през балкона! Въпреки, че сме заградили заради котките, понякога пак успяват да прескочат. Като се стопли им изнасяме катерушките и легълцата на южния балкон, защото там има цветя и е доста голям, харесва им много и се забавляват.

Тя няколко часа вече го търси, няма го котето :'( Каза също, че щяло да вали, а пък точно тази котка си умира от страх като има гръмотевици, да не вземе да избяга още по-далеч :(

Ще се намери ли Йожи и ще се върне ли скоро у нас?

akruks

• Hero Member
« Отговор #3358 -: Май 28, 2015, 03:03:48 pm »
Ще се намери ли Йожи и ще се върне ли скоро у нас?
Успокой се, не е паднало от балкона, просто се е скрило - Нептун У1, у12 за котето в негов 12д. АСЦ е на изгорял път, но съвпад със Спика, Луната е в знак на Венера У1 за теб и У3 за котето, ще извърши хармоничен аспект с Юпитер съУ1 за него в негов 5д- ще се наиграе и прибере или децата в съседство ще го върнат.

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #3359 -: Май 28, 2015, 03:14:19 pm »
Успокой се, не е паднало от балкона, просто се е скрило - Нептун У1, у12 за котето в негов 12д. АСЦ е на изгорял път, но съвпад със Спика, Луната е в знак на Венера У1 за теб и У3 за котето, ще извърши хармоничен аспект с Юпитер съУ1 за него в негов 5д- ще се наиграе и прибере или децата в съседство ще го върнат.

Акрукс, огромно благодаря за бързият отговор по картата!  :58:
Сега веднага ще звънна на сестра ми и ще ѝ прочета тълкуването!

Котето е много страхливо, затова и аз веднага си помислих-крие се някъде! Всъщност тя вече е на 9 години, но е съвсем дребничка, с криви крачета :) Никога не е излизала навън, сестра ми я е намерила на оживена улица,  още докато е била съвсем малко бебе.

Ох, дано се намери! Ще пиша веднага, като има развитие!
« Последна редакция: Май 28, 2015, 03:20:35 pm от MayFlower »