Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584468 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #4080 -: Август 26, 2015, 03:25:53 pm »
Това "няма да изкарваш" надявам се не означава, че работата ми няма да продължи дълго. Вероятно с картата съм искала да разбера дали има шанс за другата работа, но май няма отговор на този въпрос.
Ами вероятностите не се вписват в хорарни карти, които са построени за конкретен въпрос- питаш дали да кандидатстваш за работата- картата показва, че би могла да опиташ- Марс У3 е в сходящ хармоничен аспект с Уран У1.
Луната У6 е извършила тригон с Уран У1 и показва, че наскоро си започнала настоящата работа. Луната У6 е извършила квадрат с Нептун У2, Юпитер съУ2 и предстои да извърши квадрат с Меркурий У8- няма как с тези аспекти от настоящата работа да изкарваш добри пари. Юпитер У11, съУ2 е в знаков секстил със Сатурн У1, на новата работа ще си с повече пари и ще си на по-значима длъжност- Сатурн У1 е във взаимна рецепция с Плутон У10.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4081 -: Август 26, 2015, 03:37:12 pm »
Заминавам за Италия да берем грозде , но този път отивам сама, досега не съм ходила сама и въпросът ми е ще бъде ли наред всичко, ще имаме ли работа и дали ще си дойдем с някакви пари.
Аделина, пишеш, че заминаваш сама, а в същото време пишеш в можествено число " да берем..., ще имаме ли работа..., ще си дойдем ли с пари?"
Луната У11 в последен хармоничен аспект с Меркурий У1 показва, че всичко ще е ОК накрая, няма да си сама, а с приятелка/и. Луната в козирог и Меркурий У1, У10 в дева показват земеделска работа.  Венера У2, У9 е ретро- пари, изкарани в чужбина по трудния начин, но важното е, че ще ги получиш- Венера ще извърши съвпад с Марс У3, У8 в 11д.

Бъди така добра да даваш ОВ по въпросите, не каза, или поне аз не съм прочела, как завърши сагата с овена и бебето от него.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #4082 -: Август 26, 2015, 10:03:58 pm »
Arkus как така не си разбрала вгинаги давам обратна втръзка знаеш го, а пиша отиваме в множествено число , но имам предвит , че никои не познавам лично ,какво махнах бебето и до сега нито стон нито звук,но ти ми се накара ,че пускам често хорар и за това си млъкнах .Не исках да ставам досадна , не че не ми се иска да знам дали в него има чувства към мен останали, но ти така ми се накара , че не се пускат толква често хорари,че предпочетох да си мълча и да чакам,а иначе още от предния форум винаги съм давала обратна връзка за хорарите си.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4083 -: Август 26, 2015, 11:11:31 pm »
Arkus как така не си разбрала вгинаги давам обратна втръзка знаеш го, а пиша отиваме в множествено число , но имам предвит , че никой не познавам лично ,какво махнах бебето и до сега нито стон нито звук,но ти ми се накара ,че пускам често хорар и за това си млъкнах .
Имах предвид хорар, че пускаш често въпроси за един и същ човек, а не, че въобще пускаш често въпроси- пускай си колкото искаш, но за различни неща, а не за едно и също.

adelina

• Hero Member
« Отговор #4084 -: Август 27, 2015, 12:02:31 am »
Arkus ограничила си ме на лични , но ще те питам тук мога ли да пусна един любовен хорар,в смисъл ще го разгледаж ли ,понеже горе доло заради човекът ще се върна от Италия по празниците .

akruks

• Hero Member
« Отговор #4085 -: Август 27, 2015, 12:05:51 am »
Arkus ограничила си ме на лични , но ще те питам тук мога ли да пусна един любовен хорар,в смисъл ще го разгледаж ли ,понеже горе доло заради човекът ще се върна от Италия по празниците .
Не приемай всичко лично- не съм ограничила конкретно теб, а съм си направила настройките да не получавам никакви съобщения, освен от админа.
Качи си картата и формулирай въпроса точно, ще ти отговоря, няма проблем.

adelina

• Hero Member
« Отговор #4086 -: Август 27, 2015, 12:09:51 am »
ок не не го приемам лично просто ми направи впечатление нщо повече еи сега ще кача картата .

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #4087 -: Август 27, 2015, 01:55:59 am »
питам: ще ме викнат ли за определен работен ангажимент?
//в момента нямам работа, събитието е биенале фестивал, подборът на хора става по вътрешна схема и с ходатайстване. работила съм с тях на предното издание, но оттогава изтече много вода.

принципно ще ми дойде добре, но се чудя дали да звъня телефони или да изчакам мен да ме потърсят.

с тоя анаретен градус на меркурий, пък макар и в собствен знак, не знам и аз.
какво мислите?

//нещо през телефона не ще да ми се качи картата, ще си едитна сутринта - 1:17, София
« Последна редакция: Август 27, 2015, 01:59:56 am от art7ess »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4088 -: Август 27, 2015, 07:06:42 am »
питам: ще ме викнат ли за определен работен ангажимент?
//в момента нямам работа, събитието е биенале фестивал, подборът на хора става по вътрешна схема и с ходатайстване. работила съм с тях на предното издание, но оттогава изтече много вода.

принципно ще ми дойде добре, но се чудя дали да звъня телефони или да изчакам мен да ме потърсят.

с тоя анаретен градус на меркурий, пък макар и в собствен знак, не знам и аз.
какво мислите?

//нещо през телефона не ще да ми се качи картата, ще си едитна сутринта - 1:17, София
Меркурий У1 може да е в анаретен градус, но последният аспект на Луната У2 е хармоничен и именно с него, Плутон У6 в 7д е във взаимна рецепция по екзалтация с Марс У6, У11 в 3д, който е в съвпад с Венера У5, а тя от своя страна е в тригон с Уран У9 и в рецепция по изгнание със Сатурн У9, който пък е в секстил с Меркурий У1, така че нещата са се навързали, като че ще ходиш на биеналето и не чакай да те канят с бъклица, а ги подсети за себе си.

П. П. Жълтолилава ли си?

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #4089 -: Август 27, 2015, 02:11:47 pm »
Здравейте :)

Един въпрос и от мен: Ще бъда ли одобрена за позицията, за която кандидатствам и съответно дали ще започна работа там?

Благодаря!
Възможно е да те вземат, но нещо няма да е ок.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4090 -: Август 27, 2015, 02:14:47 pm »
Един въпрос и от мен :)Ще започна ли тази работа?
Да уточня,че става въпрос за допълнителна почасова  работа.
Кой дом трябва да гледам ,11  като 6 от 6 или....
Да.

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #4091 -: Август 27, 2015, 05:37:19 pm »
не съм сигурна, че ще стане август месец, макар сходящия хармоничен аспект на Луната в 4д с Юпитер У5 в 1д и разположението им в кардинални домове, според мен ще стане по-бавно
Луната У12 с Венера У3 е извършила квадрат, планетата е ретроградна, свързана е с продажбата, като У3, отделно с притежанията, Плутон У4 също е ретро, а Марс У4 е заточен в знака на Луната
ОВ: Не се осъществи продажбата поради конфликт и недоразумения между трима собственици... Накрая избраха само един некадърен брокер без един оглед до днес(избраха я, защото е позната на един от собствениците), вместо другите 3-ма брокера, които имаха няколко огледа месечно...

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4092 -: Август 27, 2015, 11:03:51 pm »
Здравейте :)

Един въпрос и от мен: Ще бъда ли одобрена за позицията, за която кандидатствам и съответно дали ще започна работа там?

Благодаря!

Твоят управител е Юпитер в изгнание в Дева, изгорен от Слънцето, което особено намалява силата му. У7 Меркурий е на трон в Дева. Управителя на 6 дом е ретро Венера. Няма аспекти между Юпитер и Венера и Юпитер и Меркурий, но на Луната й предстои да направи тригон с Меркурий и това ще бъде последният й аспект, преди на напусне знака си.
Ако става въпрос за по-висока позиция, то тогава по 10 дом - управителят отново е ретро Венера.
Мисля, че ще те одобрят, но или нещата няма да са добри, или ще се откажат да назначават хора. При всички положения няма да си удовлетворена в опита си с тази работа.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #4093 -: Август 28, 2015, 01:06:12 am »
Момичета, благодаря ви много за отговорите по моя въпрос :-* Ще дам ОВ, когато разбера.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4094 -: Август 28, 2015, 02:27:11 am »
Момичета, благодаря ви много за отговорите по моя въпрос :-* Ще дам ОВ, когато разбера.
И момчета, де.  ::) :72: