Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584472 пъти)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
Re: Общи хорари
« Отговор #4140 -: Септември 03, 2015, 11:23:08 pm »
Вчера получих неочаквано предложение от моя приятелка да се присъединя към нейни приятели за едно пътуване през декември. Обикновено не се колебая, дори първата ми реакция беше, ето възможност да избягам от себе си :)?! Днес тръгнах да си купувам билет и изведнъж се отказах без причина. Въпросът, на който търся отговор е: Ще пътувам ли до Сенегал този декември?

Благодаря на всички, които ще ми помагат да разруша колебанието!!!

Ще пътуваш, макар че няма да успееш да се насладиш напълно на преживяването.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #4141 -: Септември 04, 2015, 06:49:16 am »
тренди, хорарите ти все такива едни нефеляви... предния път в 27 градус асц. със сатурн там, сега си сатурн в 30-ти градус, силен сатурн ли имаш ъглов някъде в натала или какво :017:. скоро сменяш знак, сегашният ти диспозитор не е в твоя полза, можеш и да почнеш какво да е, но няма да е задълго, можеш и да си смениш нагласата, търсенето, въобще - задръж малко, отдъхни си и се подреди, и тогава виж дали нещо ще изскочи.

Не е ъглов, но ми е много силен в натала. Наричам го шефа.  :012: Ще изчакам, но как да го обясня на припряната ми майка, която иска на момента да започна работа. Може и да изчезна при баба ми малко, докато си подредя мислите. Благодаря и на теб  :)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #4142 -: Септември 04, 2015, 07:00:33 am »
Бъдещата ми колежка задава въпрос "ще пътувам ли ежедневно като започна университет?"
(в смисъл да не остава на общежитие или квартира, а да се прибира с автобуса всеки ден до вкъщи)

ОВ - ще остава на квартира.  :)
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4143 -: Септември 04, 2015, 02:14:29 pm »
ОВ - ще остава на квартира.  :)
  :)
Слънцето У1 за нея в неин 12д няма аспект с Венера У3, а Марс У4, 9 е в сходящ тригон със Сатурн У7 на Иц (7-ми дом е производен 4-ти от 4-ти), което показва, че няма да пътува често, а ще има промяна на дома, заради образованието.

Слънцето У1 за нея е във взаимна рецепция с Юпитер У5, съУ8, а на Луната във 2д предстои само един аспект- секстил с Юпитер, ще може да си позволи финансово да живее там където учи

fearless.

• Newbie
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #4144 -: Септември 04, 2015, 02:24:42 pm »
Ще замина ли да живея в чужбина до края на годината?
Така като го гледам, не е хич лошо положението, ама знам ли и аз вече... благодаря предварително   :-*

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #4145 -: Септември 04, 2015, 02:24:53 pm »
Ще започна ли работа до края на годината?
Не. На Луната У6 предстои само един аспект до смяната и на знака - опозиция със Сатурн.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4146 -: Септември 04, 2015, 02:32:17 pm »
Благодаря ви  :) Пфф сложна работа, майка ми супер много ме притиска и затова бързам с намирането.
Ще мрънка известно време, но можеш да разчиташ на нея за финансова подкрепа.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4147 -: Септември 04, 2015, 02:37:07 pm »
Така като го гледам, не е хич лошо положението, ама знам ли и аз вече... благодаря предварително   :-*
Не.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4148 -: Септември 04, 2015, 03:05:44 pm »
Така като го гледам, не е хич лошо положението, ама знам ли и аз вече... благодаря предварително   
Питаш за живот в чужбина, но картата показва, че се унтересуваш от работа за повече пари, понеже нещо си го закъсала финансово- Луната У8 в 6д е извършила опозиция със Сатурн У2 в 12д и в момента на задаване на въпроса е вече без курс.
Юпитер У1, съУ4 ще извърши секстил с Нептун У4- ще си останеш тук, при дома и семейството, със Слънцето У9 е в разходящ секстил, имало е възможност да си в чужбина или аспектът показва, че следваш, или се занимаваш с нещо, което има връзка с чужбина, чужденци.

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #4149 -: Септември 04, 2015, 04:06:24 pm »
Не. На Луната У6 предстои само един аспект до смяната и на знака - опозиция със Сатурн.

Благодаря, Тео  :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #4150 -: Септември 04, 2015, 04:50:12 pm »
Да се съглася ли да взема котката?  :29:

Ако не му мислиш много и действаш по-спонтанно, тогава вероятно да. Може и някой близък да повлияе в посока на положително решение, да те кандардиса.

Ако котаракът ти е мъжки, а новата "придобивка" е женска, би било разумно да помислиш за съвместното им съжителство от друга гледна точка, освен ако не ти се отглеждат котила.  :012:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #4151 -: Септември 05, 2015, 02:44:19 am »
Изникна предложение да ми подарят котенце, но тъй като вече имам един котарак, се притеснявам дали ще се разбират.
Да се съглася ли да взема котката?  :29:
К6 в двоен знак, тъ че не е проблем да имаш поне две животинки. Луната е също в близнаци, ще извърши хармоничен аскет с Меркурий у6- ще се разбират котьовците

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #4152 -: Септември 07, 2015, 01:17:05 pm »
От вчера ме вълнува един въпрос и реших да задам хорар : Ще остана ли доволна от курса, на който мисля да се запиша?
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Рада

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 96
« Отговор #4153 -: Септември 07, 2015, 03:54:17 pm »
Ето я и моята ОВ по хорара ми на стр.213. Оказа се, че хората, които ме поканиха са си взели самолетните билети на промоция преди повече от 2 седмици и сега цената е по три, което е прекалено много за моя бюджет, т.е. пътуване няма. Има малка надежда, ако отново пуснат някакво намаление. Търся обаче възможност за друга посока, която да е по джоба ми.
Благодаря на всички!!! За първи път използвам хорар. Винаги съм си мислила, че води до пристрастяване?! Беше ми полезно, тъй като точно описа състоянието ми!

akruks

• Hero Member
« Отговор #4154 -: Септември 07, 2015, 07:25:59 pm »
Ето я и моята ОВ по хорара ми на стр.213. Оказа се, че хората, които ме поканиха са си взели самолетните билети на промоция преди повече от 2 седмици и сега цената е по три, което е прекалено много за моя бюджет, т.е. пътуване няма. Има малка надежда, ако отново пуснат някакво намаление. Търся обаче възможност за друга посока, която да е по джоба ми.
Луната ще извърши тригон с Юпитер У1, У12, съУ3, а след това с Плутон У11, така че може да заминеш. Последният неисн аспект е опозиция със Сатурн съУ1, У2 в 11д- може да похарчиш повече пари от очакваното