Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584669 пъти)

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
Re: Общи хорари
« Отговор #4200 -: Септември 09, 2015, 06:06:57 pm »
Хорарната карта за какъв период от време важи?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #4201 -: Септември 09, 2015, 06:10:02 pm »
Хорарната карта за какъв период от време важи?

Казват, че до 6 месеца, но някои астролози разглеждат и в дългосрочен план. Да речем, ако въпросът е по-глобален или не се очаква скорошно развитие, за това може да загатва фиксиран акцент в хорара.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #4202 -: Септември 09, 2015, 07:52:05 pm »
Въпросът е: Ще си взема ли изпита по Х (назована дисциплината) утре?

Този изпит ми е много важен. Почти не съм имала време да се готвя. Сега почвам да пиша курсова. Странно, че осите на хорара до секунда се припокриват с тези в наталната ми карта.

Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4203 -: Септември 09, 2015, 07:59:14 pm »
Странно защо асцендентът е в нулев градус, може би показва, че трябва още доста да учиш за него.
Това първо явяване ли е? Ако го гледаме по 3 дом, У3 Юпитер е в заточение, в 8 също не е добре. Също така, струва ми се, че ти и изпитващия не изпитвате най-топли чувства един към друг. Луната е в знака на заточение на Сатурн, Сатурн пък е в знака на падение на Луната, между двете предстои квадрат. И да го вземеш, май няма да останеш доволна от крайния резултат.

The_One

• Hero Member
« Отговор #4204 -: Септември 09, 2015, 08:02:19 pm »
Важното е да го мина, ако имам тройка ще съм доволна. Госпожата професорка в моите очи е соц карикатура, излязла от някой мухлясал скрин, но ще стискам зъби и ще й се усмихвам мило.
Не ми е първо явяване. Предния път отидох, за да видя как протича и да се запозная с нея. Проучвателно - да проверя за какво става въпрос.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4205 -: Септември 09, 2015, 08:09:24 pm »
За 2-ро явяване знам, че се гледа У5, а това е Венера, в 8 дом е в заточение и все още е в ретроградната сянка. Луната У7 ще съвпадне с Венера - мисля, че повече зависи от въпросната професорка дали ще ти даде да го вземеш.

The_One

• Hero Member
« Отговор #4206 -: Септември 09, 2015, 08:15:37 pm »
Мерси, Веско. Утре ще дам ОВ. Ще се приведа в максимално лицеприятен за професорката вид  ;D

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #4207 -: Септември 09, 2015, 10:52:59 pm »
Като че да, The One!

Късмет!
De omnibus dubitandum est

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #4208 -: Септември 10, 2015, 01:26:43 am »
Въпросът е: Ще си взема ли изпита по Х (назована дисциплината) утре?

Този изпит ми е много важен. Почти не съм имала време да се готвя. Сега почвам да пиша курсова. Странно, че осите на хорара до секунда се припокриват с тези в наталната ми карта.
Не.

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #4209 -: Септември 10, 2015, 08:33:49 am »
По моя сложен казус с работата има обрат естествено  :012: Така 2 дена работих като вол без договор, какво ли не им свърших и прецених, че това няма да го работя. Да си търсят друга робиня. Обвържа ли се с договор после напускането е много трудно.  Пак нямам работа, но пък  кандидатствах на друго място. Ще видим какво ще излезе там. Не трябваше да избързвам с ов.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #4210 -: Септември 10, 2015, 09:38:07 am »
Що бе, тя ОВ си беше съвсем уместна и навреме :-). Не те ловят хорарите викаш и реши напук да действаш баш по тях :-)
De omnibus dubitandum est

trendy

• Hero Member
« Отговор #4211 -: Септември 10, 2015, 10:36:24 am »
Ново 5  ;D Днес съм на интервю за една печатница. Вече ще почна да се бъзикам със себе си  :012:

Happy58

• Гост
« Отговор #4212 -: Септември 10, 2015, 11:33:39 am »
По моя сложен казус с работата има обрат естествено  :012: Така 2 дена работих като вол без договор, какво ли не им свърших и прецених, че това няма да го работя. Да си търсят друга робиня. Обвържа ли се с договор после напускането е много трудно.  Пак нямам работа, но пък  кандидатствах на друго място. Ще видим какво ще излезе там. Не трябваше да избързвам с ов.

Лг7 не работи в магазин - всъщност може, но само ако е "по специалността" - напр. завършен "дизайн" и започваш в магазин за дрехи

:58:

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #4213 -: Септември 10, 2015, 11:46:24 am »
Обратна връзка:

Здравейте :)

Един въпрос и от мен: Ще бъда ли одобрена за позицията, за която кандидатствам и съответно дали ще започна работа там?

Благодаря!

Съжалаявам, но по мое виждане- не.

За съжаление не намирам достатъчно потвърждения, особено за работа на постоянен трудов договор и на пълно работно време. А и самата длъжност/работа може да се окаже не това, което си очаквала.

За какъв тип работа става въпрос? В образователна или социална институция, провеждане на някакво обучение, курсове, тренинги или извършване на някаква социална дейност?

Според мен има по-голяма вероятност да бъдеш ангажирана по временен проект, на непълно работно време, за извършване на някаква спомагателна дейност. Но указания за постоянна заетост не виждам.

Присъединявам се към Не-то. Всички сигнификатори са силно поразени и не работят в твоя полза.

Възможно е да те вземат, но нещо няма да е ок.

Бях на 2 поредни интервюта, кандидатите бяхме общо 3. Голямо напрежение изживях. Преди няколко дни ми се обадиха да ми кажат, че съм одобрена и днес подписах договора, който е за 1 година, на половин щат :)
Lilla е най-близо до истината!

Благодаря на всички :)

trendy

• Hero Member
« Отговор #4214 -: Септември 10, 2015, 11:50:16 am »
Честито, Романтика  :)