Положението изглежда тежко поради отслабени съпротивителни сили на организма.
Иначе има зрънце надежда за благоприятен изход от ситуацията по съвпада на Луната с Юпитер /все пак е бенефик/. Само ме притеснява, че важните сигнификатори са в есенциално слаби позиции. Но пък 8 дом се управлява от бенефик, макар и слабо поставен, при това на Луната не й предстои сходящ аспект с него. Ако гледаме производния 9ти дом като 4ти от 6ти, там е Сатурн. А Юпитер е сигнификатор на майката в хорара /управлява 10 дом/, също така управлява производния 9 дом. Единствено ме притеснява сходящата квадратура между Венера и Сатурн. Трите планети в Дева са в терма на Венера /с изкл. на самата Венера/. Повечето планети, както и АС в хорара, се намират в терми на бенефици, но пък и двата бенефика са слабо поставени.
Да ти кажа, на кантар са нещата.
И според мен благоприятният изход не зависи толкова от усилията на лекарския екип, който се грижи за нея, колкото от "щастливия случай", т.е. волята на Съдбата. Все пак последният аспект на Луната е с бенефик /съвпад/, но той е неин сигнификатор и е в слаба есенциална позиция. Мисля, че до ден-два би трябвало да се разбере, тия дни ще са най-критични за състоянието й.
Ще стискаме палци за майчето! :engel016:
Ако искаш, пусни и нерадикалната карта - да видим дали наистина е излязла толкова объркваща и не може да се прочете.