Не трябва ли първо да установим виновникът? Кое беше в основата на всичко?
Като виновници - аз виждам ретроградните Марс и Сатурн, които са под хоризонта. Марс е на ИС, връх на хвърчило, от въздушен знак разпалва огъня в мен. Асоциирам го и с възпалителните процеси, които са протичали тихо и скрито години наред. А Сатурн е анаретен и в натала и по прогресии, там вече и заточен, в куинкокс към Слънцето - У6. Така виждам генетичния фонд, с който разполагам на костна тема. На тази основа се отключват процесите по темата.
Рени, не съм изучавала системите за сила, но Венера я виждам силна в картата ми, с Плутонов заряд. Те са във взаимна заточена рецепция и действат в комплект. Сила й дава и позицията върху нодалната ос, квадрата с луната, който не й позволява да се отпуска. Като опъната пружина, винаги готова да реагира. Тя, действително ми е единствената лична планета във воден знак, прави тригон към Асцендента, който също е воден.
Актуалният синодичен цикъл слънце/Венера от 7 юни мунданно оформи голям квадрат от една страна между Юпитер и Нептун - двата ми У1 и от друга с опозицията между Сатурн и Венера/Слънце. Този голям квадрат влиза точно в наталния ми тригон и пак прави хвърчилото. Тр.Сатурн ми е в зенит и съвпада с нат.Нептун - У1 - физ. ми тяло. Виждам го така - нат.Нептун - приема и поглъща костта, която сатурн добавя и конституира в него. Коментирали сме не веднъж различната природа на Сатурн и Нептун, както и мунданната им кваратура, а при мен съчетана с нептунова квадратура. Но ето така, според мен - лично при мен се изяви съвпада на нат.Нептун с тр.Сатурн - Сатурн дава кост и форма, а Нептун я приема и разтваря в себе си. Този съвпад нат.Нептун с тр,Сатурн в връх на тао - към мунданната опозиция - тронов Нептун в Риби и паднал Юпитер в Дева - при мен в 12/6 дом. В моя случай е ясно, че се случват и предстоят неразположения, ама то не е за забавление
И най-отдолу - са Венера, Слънце и нат.Марс - ще изгрее слънце и на горна челюср :012: