дир. Плутон на К2 съм имала, когато сестра ми почина - Плутон е У3
Добър познат е с Плутон в края на 7д по натал, което ще рече, че като е бил на 2г. и половина дир. Плутон е бил в съвпад с К8, но не е неизлечимо болен, нито някой е умирал от семейството му тогава- при него Плутон е У9, така че не се вкарвай във филми, Хепи, и не приемай за чиста монета всичко написано от онзи водкаджия, който основа България през 680-та при положение, че от години на монетите ни изсичат 681г за начало на нашата държава.
коментирам специално квадрата към К2/К8, защото при него се напрягат двете оси - физическото и енергийното тяло на самия човек, както и собствени и общи ресурси. Когато са съвпади, тогава нещата са по-конкретизирани - примерно, Плутон и 8 дом могат да означават и други неща.
Споменах, че при мен е така, за да отбележа, че съм го проверила
.
Иначе, опитвам да не влизам във филми - просто го приемам като предупреждение за нещо сериозно и опитвам да направя нещо по въпроса. А и при мен все пак Плутон е в точен съвпад с Венера, идват от 3 дом, Плутон е У5 - има и подкрепящи условия.
След няколко месеца ще разберем
- аспекта в момента наближава към точността си.
Можем да направим и друго сравнение с този квадрат - преди 2 години дирУран, У8 е бил в точен аспект. Е, не съм била умряла
. Но пък точно по това време имах много сериозно предизвикателство от сексуален партньор, което ме накара да се замисля и като резултат, да се променя. Но ми беше много тежко, наистина.