Цитат на: kabala в Март 24, 2014, 06:56:48 pmАкрукс, това не е задължително.Може да даде връзка, благодарение на приятелска компания, например,там да срещне любовта.Ама, с тоз сатър в 7, направо си е класика. А и брак,изобщо, няма в солараами нали уж тоз сатър е У7 в натала ...
Акрукс, това не е задължително.Може да даде връзка, благодарение на приятелска компания, например,там да срещне любовта.Ама, с тоз сатър в 7, направо си е класика. А и брак,изобщо, няма в солара
Дсц. в 11 дом. е един от показателите. Освен това в него има и сатурн, който, почти винаги дава отлагане или че бракът няма да се осъществи. Осми дом заема част и от първи, което говори за трансформации и преживявания, не леки. Луната е в опозиция на Сатъра. А пък, Луната на всичкото отгоре е в 7 по натал и тук има комбинация 8 солар- 7 натален- 1 соларен Малко по-късно, през годината, Сатурн прави квадрат към венера, плутон и уран, независимо,че ще има и секстил с марс.
Акрукс, той може да управлява 7,както и при мен е така, ама аз се ожених при уран на дсц. ( нъл стана за една седмица) Освен това ще прави квадрат към венера, уран и плутон
Цитат на: Happy58 в Март 24, 2014, 07:00:26 pmЦитат на: kabala в Март 24, 2014, 06:56:48 pmАкрукс, това не е задължително.Може да даде връзка, благодарение на приятелска компания, например,там да срещне любовта.Ама, с тоз сатър в 7, направо си е класика. А и брак,изобщо, няма в солараами нали уж тоз сатър е У7 в натала ... в натала може да е У7, но в солара е У2,3 и това не е от значение, по принцип сол Сатурн в сол 7д дава криза в брака, може да се стигне до разпадането му, отлагането на евентуален такъв и от тоя род, все негативни тенденции, в редки случаи може да донесе укрепване на отношенията и то при наличие на други потвърждаващи фактори в солара
офффф,сори,Акрукс...бързам да чета, че и пиша и мислех,че си ти-)))) Хепи, има значение, разбира се, кво управлява и в солара и за това е комбинация от всички, тези домове.
Хепи, този човек в чужбина ли е бил? Може да е пътувал много, например.
Аз ти казах венера, къде видя мерк? Не, гледам, винаги този, на който е куспидата
колкото и да плюете дето ти Люмиер, аз съм се учила от него и винаги съм казвала,че съм негова ученичка, ама той не знае...е,ся знае,де и е много доволен :012: