Акрукс, следващия път ще подчертавам в любовно розово аз още си се упражнявам - днес правя симв дирекции по Шестопалов за тази година то по принцип, според него, още от натала отписваме брака - сигнификатор при нощно раждане за жени - Марс - може и да е добре в Лъв, но си е наранен.
Аз също съм родена през нощта, сигурно защото Марс У3,У8 е на трон в скорпион, та затова ме бракува два пъти и двата пъти все един и същ ме прилъга- Марс в точен съвпад с Нептун У7 в 3д
ами Нептун нали дава по много
многото го дава Юпитер У4, съУ7 в съвпад с Луната у11 в 7д
не се изказах правилно - риби нали е двоен знак .... та оттам и два пъти
които се женят повече от два пъти сигурно имат цаца на К7
С Близнаци на к7,мечтая да се омъжа и живея с двама едновремено.В Индия женките са дефицит на места,та мога 5-6 да приютя.И после-яйца от щастливи кокошки. :012:
тази вечер ми вързаха една сексуално-любовна тенекия и се питам, може ли да се разбере, каква е причината за това? някаква идея? Чудя се, дали искам да разбера, каква е истината на господина ....
Ами питай в тарото,ако отговора не те удовлетвори-хорар :012:Тук има специалисти почти по всичко.
Бекс, на някои тихоокеански острови има такива идилии — банани, кокосови орехи и жените/мъжете общи, децата сами се гледат, направо мечта… Дебни за аспект по девети дом и да пратиш картичка Има — обаждаш се и го питаш.
Акрукс и аз съм с Юпитер У4 при мен е в 4 дом , засега нещата не са се променили още, живея си в апартамент макар ,че мечтая за къща макар и малка....., как ти се струва У4 В 4 дом.....