Диана,този квадрат отразява ли при теб отношението ти към партньорствата,партньорите "повтарят " ли,носят ли тази характеристика и с този същия ли аспект участваш в тях? Професията ти също така, носи ли оттенък от него ? Винаги ли усещаш напрежение или дискомфорт ,когато си в обкръжение на хора ,които обичат да се налагат и/или демонстрират власт ,контрол ,чрез проектиране на вина ?
Не, Рени, отговорът ми е не и на трите въпроса.
Имала съм плутонови връзки негде отдавна в началото, но всъщност аз си бях основният източник на драмите - ей така, да ми е интересно и дълбоко. Сегашната ми няма нищо плутоново в себе си, той е с асц. Водолей, и затъмнени светила срещу моите Луна/Венера в скорпион, но си е преди всичко и най-вече ТелИ. :engel016:
Работя с властни/овластени хора, но няма колизии. Аз самата съм ужасно авторитарна всъщност, но от екипа ми не се оплакват - от друга страна, знам ли, може да не смеят да си кажат :017:.
Късметлия съм в това отношение, винаги съм работила с хора, на които мога да се опра на 1000%, като разбира се, във всеки един момент мога да покрия на 1000% задачите на всеки от екипа си - в бизнеса не се търпи празно и нещата трябва да се случват на секундата - кой ги е свършил няма значение. Така че делегирането и доверието са от ключово значение, както и всеки да информира всички за всичко. Подмолни игрички не се търпят, защото срутват целия проект и най-вече играча - на секундата. Интриги - съвсем не се търпят, на който не може да работи това, за което му се плаща, му се намира работата, за която става, срещу парите, които заслужава. Но и в 99% от кариерата ми досега сама съм си избирала и подчинените, и шефовете. Пък шефовете ми са страшни екземпляри - двукраки учебници във всякакъв смисъл - и професионален, и емоционален, и психологически, и всякакъв.
Ако е до Слънцето - най-близкият му мажорен аспект пак е със Сатурн/Плутон (съвпад Плутон - под 3 градуса), но разходящ.
Ако вкараме примерно и 150 градусовите тогава имам точен (под грасус) аспект с ретроМарс в Телец.