този аспект доста хора е бракувал, включително и мен, а на теб не ти ли донесе предложение за брак или сериозна връзка
ами не - нищо, ама наистина нищо - по това време работех доста, защото имахме много тежък обект.
Но при предния такъв - СЛВ в/у Десц всъщност съм се запознала с един много важен човек - тогава той ми спаси живота и около година по-късно бяхме вече голямата любов за около 3 години - както винаги, женен и нямаше как да стане бракуване - но с него съм се чувствала наистина себе си.
Това ще е много интересно да се разбере - защо единия път съвпада е проработил, а втория път - не.
Корекция: сега се сещам, че когато СЛв е бил на 2 гр преди Десц ми се обади по тел един така наречен обожател от миналото, когото не бях "уважила" и 4 месеца по-късно, когато СЛВ вече е в 6 дом (но пък има други транзити из картата), се осъществи срещата, с която си платих стария дълг - вкарах се във любовен филм за 1 седмица и после ревах 3-4 месеца. Наистина имаше разговор за сериозни отношения, но когато той си замина за чужбината, забрави за това и нещата приключиха. ЮЛВ е бил на Асц. И като се замисля, спрямо тази случка аз съм действала по ЮЛв, не по СЛв и вероятно заради това не се е получило. Прогресията по това време - съвпад пр венера с прогр Слънце в 5 дом, прогр МС тритон прогр Марс - еее, ами това е - да съм си събирала акъла тогава, никой не ми е крив.