Автор Тема: Кармата в картата  (Прочетена 30668 пъти)

niarnus

• Sr. Member
  • Публикации: 422
Re: Кармата в картата
« Отговор #15 -: Септември 24, 2013, 11:56:27 pm »
Не мога да го приема някак си, че негативните аспекти сега са ни наказанието, а положителните видиш ли подаръкът. Съвкупността от всички фактори ми се струва значима, за да може личността да се изгради по начина, който е най-добър за нея, каквото и да значи това...
No locked doors, No windows barred
No things to make my brain seem scarred

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6497
« Отговор #16 -: Август 02, 2015, 12:47:30 pm »
Как се определя кармата в хороскопа? Освен Лунните възли, какво още се гледа, за да се разбере какво сме реализирали преди и какво трябва да реализираме сега?

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #17 -: Август 02, 2015, 01:04:23 pm »
За добрата карма - разположението на Селена.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #18 -: Август 02, 2015, 01:33:20 pm »
А зле поставените планети какво всъщност показват - качества, които сме развивали достатъчно в предишни животи и поради тази причина няма за какво да развиваме сега или точно обратното?

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #19 -: Август 02, 2015, 01:38:48 pm »
Целият хороскоп е запис на кармата,както и гените са носители на добра или лоша наследственост ,няма начин да няма връзка на хороскопа с гените,въпрос на време да се докаже .

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #20 -: Август 02, 2015, 01:41:38 pm »
да , когато Вотей ми прави хороскоп точно това ми обяснява и някои неща идват от бащата някой от майката, те се виждат в наталния чарт. Виждат се и страните в които сме живели , но не знам как го гледаше , там не ми обясни.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #21 -: Август 02, 2015, 01:43:00 pm »
Дайте да разнищим някоя натална карта и да направим кармичен анализ.
Може ли да се разбере какъв точно е бил човек в предишни животи? Например, в този ми живот след като родителите ми ме потискат постоянно и се опитват да ограничават свободата ми, следят ме често (особено баща ми), макар че аз не правя нищо нередно, значи ли, че в предишни животи съм потискал и ограничавал другите и затова съм си ги избрал, за да видя какво е. Това по наталната карта как би могло да се разбере?

greg07

• Hero Member
« Отговор #22 -: Август 02, 2015, 01:47:28 pm »
ми според мен , да. Аз в предишен живот отношението към някои хора не ми е било добро и сега ми се връща. Но пък погледни от хубавата страна , един път като изкупим кармата си , си заминава завинаги , настъпва покой , тишина , обич... нали това е целта на живота.

Oposit

• Hero Member
« Отговор #23 -: Август 02, 2015, 01:49:04 pm »
Мен лично минали животи не ме интересуват .По-добре е да разгледам хороскопите на роднините,още по-добре пра-роднините ,пак са минали животи .Това с прераждането няма гаранция,че е при всички .

Veselin

• Hero Member
« Отговор #24 -: Август 02, 2015, 01:50:23 pm »
Мен лично минали животи не ме интересуват .По-добре е да разгледам хороскопите на роднините,още по-добре пра-роднините ,пак са минали животи .Това с прераждането няма гаранция,че е при всички .
Защо? С какво някои души са по-различни от другите, че едни да се прераждат, а други не? Нали всички идваме от един първоизточник?

Oposit

• Hero Member
« Отговор #25 -: Август 02, 2015, 02:11:43 pm »
Веско,учил съм 10 езика,практическо приложение имам на 3,другите забравих .Каква ми е ползата да изследвам миналите си животи?Практически по ми е полезен живота на прародителите,гледам някои моменти се повтарят,да не говорим за наследствените болести,предразположения към които трябва да се имат предвид .

greg07

• Hero Member
« Отговор #26 -: Август 02, 2015, 02:18:17 pm »
Веско прегърни вси4ко което си се случва с любов , помисли върху него , така кармата ще избледнее и ще си отиде ...

Veselin

• Hero Member
« Отговор #27 -: Август 02, 2015, 02:27:21 pm »
Ето я.
Значи, ако брат ми се е самоубил, няма да му дадат нов шанс?  :-\ :( :(

Oposit

• Hero Member
« Отговор #28 -: Август 02, 2015, 02:28:07 pm »
Гаури,че самоубийството е грях се обяснява в 10 заповеди-това е заповедта ,,не убивай!,, самоубийците убиват...себе си !Обаче аз пък как мога да извъртя и оправдая всяко нарушение почти,но все пак смисълът ,насоката се разбира .

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #29 -: Август 02, 2015, 02:31:01 pm »
За самоубийците съм чела, че не се прераждали.

Ако беше толкова просто, щях да се наредя пръв на опашката за самоубийства — омръзва ти животът, гълташ шепа хапчета и щрак, цикълът на прераждания свършва, а душата се претапя и не остава и следа от нея. Не вярвам в толкова кратък път към самадхито. По-скоро е обратното, пак се прераждаш, пак започваш да учиш всичко отначало, пак стигаш до същата/подобна ситуация… и циклиш, докато не откриеш друг изход.

П.П. Аха, друга била работата. Ами пак кофти.