Автор Тема: Кармата в картата  (Прочетена 30674 пъти)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Re: Кармата в картата
« Отговор #45 -: Август 02, 2015, 05:14:24 pm »
Втори дом и Телецът е твоята карма. ;) Търпение,трудолюбие,сигурно теглене като вол,постоянство.Пък после натрупване на ценности,хубави жени,златоооо,златен телец  :d030: ,хапване и пийване...СЛВ в 4Д,но натоварен ЮЛВ е акцентът и той не е домашно огнище,а стигане до социално положение ненадейно,с голям късмет и някаква мисъл,която ще ти се пръкне в главата.  :72:
Ами при мен има планети на трон и в заточение.
Луната е на трон в Рак
Венера на трон във Везни (обаче пък в 8 дом)
Юпитер е на трон в Стрелец
Плутон на трон в Скорпион и в 8 дом

По-интересни са ми планетите в заточение:
Марс - във Везни и в 7 дом, освен това и в квадрат с Луната (имам едно секстилче към Слънцето, сходящо, не знам дали то не дава малка подкрепа)
Меркурий в Стрелец, обаче в съвпад с Уран, с Юпитер и с ЮЛВ в 10 дом
Определено ми е много трудно да уча чужди езици.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Happy58

• Гост
« Отговор #47 -: Август 02, 2015, 05:15:09 pm »
И аз съм била при Вотей. Каза ми, че в минал живот съм била мъж и съм живяла в голяма европейска столица. Била съм артист на сцена и тези качества съм ги развила в минал живот и в този не са ми необходими. Каза ми, че съм била много богата, но съм била концентрирана предимно върху себе си и семейството си, в един момент съм изгубила всичко, което имам и затова в този живот имам подсъзнателен страх от мизерия.  С този Плутон на асцендента предполагам , че съм умряла доста мъчително, макар това да не ми го каза.

Не знам, но в този живот погледът ми е изцяло в нематериалното  :)

Ще се опитам да си кача картата, на който му е интересно.

Картата е интересна, доколкото упражняваме. Но на мен пък ми е по-интересно, поради какъв собствен проблем си прибягнала до такава услуга, както и за Веско де  ;)

Трудността за контакг с хората е от Плутон на Асц, а не от възлите.

И последно - имаше ли някаква практическа полза от тази информация?

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #48 -: Август 02, 2015, 05:15:56 pm »
Каква е тази полярна точка и как се изчислява
Точно полярната точка на 180 градуса от него,опозицията му.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Happy58

• Гост
« Отговор #49 -: Август 02, 2015, 05:17:56 pm »
Разбрах https://dhadjiiski.wordpress.com/2014/11/06/%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BB/

Този сайт го разглеждах скоро, но ... не ми допадна връзката на чакрите с планетите и го оставих, не ми се връзва.

Но специално този материал е цитиран от книгата на Грийн, жалко че кратко и ги няма обясненията, от които човек може да се "припознае"
« Последна редакция: Август 02, 2015, 05:21:43 pm от Happy58 »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6497
« Отговор #50 -: Август 02, 2015, 05:25:03 pm »
Втори дом и Телецът е твоята карма. ;) Търпение,трудолюбие,сигурно теглене като вол,постоянство.Пък после натрупване на ценности,хубави жени,златоооо,златен телец  :d030: ,хапване и пийване...СЛВ в 4Д,но натоварен ЮЛВ е акцентът и той не е домашно огнище,а стигане до социално положение ненадейно,с голям късмет и някаква мисъл,която ще ти се пръкне в главата.  :72:
А защо точно 2 дом и Телец?
Искам да попитам също, планетите, които са слаби в натала, как трябва да се преработят - човек трябва да се стреми да придобие качествата на срещуположния знак ли (т.е. там, където планетата е силна, например Марс във Везни като Марс в Овен, и т.н.)?

Veselin

• Hero Member
« Отговор #51 -: Август 02, 2015, 05:27:38 pm »
Според мен, по-добре не се подлагай на регресия! Това си е твое решение обаче.
Аз се реших на регресия, понеже се чувствах нещастен, поради постоянните проблеми в семейството, както и липса на социален живот. Мога да се опитвам да се уча и социализирам, обаче не мога да приема да се правя на друг човек, какъвто не съм (като например, да почна да харесвам новата чалга, както по едно време бях започнал да се опитвам), и то за да се харесам на другите, което е глупаво.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #52 -: Август 02, 2015, 05:31:50 pm »
ми според мен , да. Аз в предишен живот отношението към някои хора не ми е било добро и сега ми се връща. Но пък погледни от хубавата страна , един път като изкупим кармата си , си заминава завинаги , настъпва покой , тишина , обич... нали това е целта на живота.
Но това значи ли, че в този живот ще трябва да се оставям да търпя да ме потискат и да си мълча, за да си изкупя кармата?

Happy58

• Гост
« Отговор #53 -: Август 02, 2015, 05:32:54 pm »
Да, знам че проблемите идват от плутон. В доста труден период се намирах тогава, търсех много отговори, които сега чак започвам да си  изяснявам, плюс изключително интензивни емоции, които не знаех как да укротя и какво да ги правя : )

Колкото до регресията, от доста време и аз обмислям да се подложа и може би в най-скоро време ще ;) Правила съм опити сама да достигна до тази информация, но това , което успявам да видя е доста неясно.
Вярвам че доста от страховете в този живот, си ги носим от минали животи. Както и доста грешки повтаряме отново и отново.

Малко съм се объркала - мислех,че вече си била на регресия ... извинявай. Но въпросите и така са си валидни, но в сегашно време. Твоята цел е равнопоставени взаимоотношения с другите, а ще ги постигнеш по Слв - чрез безпристрастни контакти с хората, а може би и пътувания, интелектуални занимания с нещо по Уран, а не по интуиция и боравене с енергии. Помисли си.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #54 -: Август 02, 2015, 05:33:39 pm »
Веско, Гаури тълкува ведическата ти карта, с прецесия. Там всичките ти планети преди 23 градус изпадат със знак назад.
De omnibus dubitandum est

Veselin

• Hero Member
« Отговор #55 -: Август 02, 2015, 05:34:31 pm »
Веско, Гаури тълкува ведическата ти карта, с прецесия. Там всичките ти планети преди 23 градус изпадат със знак назад.
Ясно. Благодаря ти много, Дияна!

Happy58

• Гост
« Отговор #56 -: Август 02, 2015, 05:34:38 pm »
Искам да попитам също, планетите, които са слаби в натала, как трябва да се преработят - човек трябва да се стреми да придобие качествата на срещуположния знак ли (т.е. там, където планетата е силна, например Марс във Везни като Марс в Овен, и т.н.)?

Ти пак не четеш като хората - имаш Плутон в 8 дом. Виж и линка на ребека.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #57 -: Август 02, 2015, 05:37:47 pm »
Ти пак не четеш като хората - имаш Плутон в 8 дом. Виж и линка на ребека.
Сега видях. Благодаря!

Veselin

• Hero Member
« Отговор #58 -: Август 02, 2015, 05:41:02 pm »
Веско, чел ли си книгата на Стивън Аройо за кармата и трансформацията? Той е направил доста добро  изложение по въпроса. Друг - Лиз Грийн смята, че аспектите на Сатурн показват кармичните уроци, а Джеф Грийн казва, че аспектите на Плутон дават информация, кой аспекг от личността подлежи на трансформация, а планетите в квадрат с оста на възлите показват кои опитности подлежат спешно на проработка. При Сатурн и Плутон - при меки аспекги процесът преминава по-лесно, защото човекът е отворен и го приема, докато при твърдите има съпротива.
Не съм чел нито едната, нито другата книга.
При мен и Сатурн и Плутон в натала са с хармонични аспекти с другите планети, обаче като гледам, нещата, които се случват, въобще не минават леко.

Happy58

• Гост
« Отговор #59 -: Август 02, 2015, 05:44:22 pm »

И аз преди време си задавах такъв въпрос за планетите - и отново ще те препратя към Стивън Аройо - планетата си е с тези характеристики, как ще я преработиш? Но пък можеш от лимона да си направиш лимонада - в книгата си за взаимоотношенията той дава насоки за Марс и Венера като двете отговорни за това.
Ти какво си правил толкова нреме по астрофорумите и въобще с астрологията? Това са класики в астрологичните книги. Спри да упражняваш Плутон в 8 дом и седни и прочети каквото има поне в нета. Ако няма - търси, щом ти трябват отговори.
Спирам, че ставам вече нападателна  ;)