Обяснява ти защо нещата са така и по-добре ги приемаш ...
моите уважения към твоя избор,но хайде да не ми казва една от многото шарлатанки на планетата,че е по-добре за мен да възприема нейната гледната точка :19: Тя като те консултира рязко дръпна към голям напредък ли!
Грег!Майка ти,баща ти,предците ти са си те!Ти си си ти!Аз много се гордея с предците си,но съм слаба,за да бъда като тях и не знам дали ще мога някога да предположа,че се гордеят с мен там,където са.Ти си вече на 30 и е несериозно да се оправдавате за пасивността си със семейни карми и минали животи.
Хепи одеве писа,че млъквала,за да може да се сдържи.Аз ще стана нелицеприятна.Не се сърдете(не ви сравнявам),но ти,Ал и Веско кат че ли една майка ви е раждала в някои отношения!Веско поне момчето се бори мъжки,бачка като вол за не много пари,но не цинка като госпожичка като вас двамата.Притеснен е за брат си и всеки на негово място ще мисли като него,но ти и Ал за мен сте мързеливци и нямате оправдания нито с преследвачи,дет' ще ви бият нито ти с астро-глупости и карми.Та се улавяйте в ръце и бачкайте-гарантирам ви,че от умора няма да имате време да мислите безполезности-само така като мен,за хоби! :d030: