Автор Тема: Кармата в картата  (Прочетена 30673 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Кармата в картата
« Отговор #60 -: Август 02, 2015, 05:46:36 pm »
А защо не по интуиция и боравене с енергии?

Защото имаш Юлв в 9 дом, съвпад Юпитер, а и ми се струва, че Плутон в Скорпион на Асц те бута натам. А целта е телец, 7 дом.

Happy58

• Гост
« Отговор #61 -: Август 02, 2015, 05:56:49 pm »
Да, но в моята глава нещата са така - овладявам енергиите , интуицията и усещанията си и едва тогава мога да тръгна по пътя на северния си възел , но да видим доколко това е правилния път ;)

О, да, с този Плутон задължително първо ще трябва да си поблъскаш главата в стената :-)  - можеш и ти да прочетеш от сайта, който ребека цитира.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #62 -: Август 02, 2015, 06:12:36 pm »
на мен Вотей преражданията много точно ми ги хвана, защото имам спомени за две от тях. За еднот мислих че е било в Китай , тя каза Япония. Разликата е малка , а и все пак помня Азиатски град на морето ... близко е.

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #63 -: Август 02, 2015, 07:15:25 pm »
Разбрах https://dhadjiiski.wordpress.com/2014/11/06/%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BB/

Якоооо, в този живот трябва да бъда самогъзник във връзките, а с тая моя рачешка луна съм пълен подайгъзец...  :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: Ама вече ще знам за напред...  :043: :043: :043:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #64 -: Август 02, 2015, 07:16:10 pm »
Къде е тя и колко взима,да.отида и да ми каже?Само да не познае каква и къде съм била в предишните животи-дупе да и е яко!Аз си ги знам!  :d030: :043:
Каква ви беше ползата от тази работа в решаването на настоящите проблеми,а? ;)

Във Варна е, чадо.  :012:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #65 -: Август 02, 2015, 07:24:57 pm »
За добрата карма - разположението на Селена.

Тцъ! При Селена се пазят зародишите на новите ни идеи, а Лилит пази зародишите на старите ни идеи. Затова и при транзити на Лилитката обикновено се случват дивотии - за да ти напомни за първоначалната идея на нещо, а не впоследствие изродената идея.

Обикновено ретроградните планети указват някои от миналите ни инкарнации, които ни влияят в сегашната. При липса на ретроградни планети, предполагам, че няма минало, което да влияе на сегашната инкарнация, тоест каквото си надробиш това и ще си сърбаш.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #66 -: Август 02, 2015, 07:36:39 pm »
Къде е тя и колко взима,да.отида и да ми каже?Само да не познае каква и къде съм била в предишните животи-дупе да и е яко!Аз си ги знам!  :d030: :043:
Каква ви беше ползата от тази работа в решаването на настоящите проблеми,а? ;)

може и по скайп , но тя за кармична астрология е уникална. На мен и на сестра ми много ама много точно ги определи нещата. Тя ми обясни до някъде откъде ги вижда нещата. Изуми ме , че някои семейни неща и то доста дълбоки ги видя.

Обяснява ти защо нещата са така и по-добре ги приемаш ...

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #67 -: Август 02, 2015, 07:58:10 pm »
Във Варна е, чадо.  :012:
Тя ли ти каза за твоите въплъщения или ти си умна като мен и сама си се светнала?  :043:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #68 -: Август 02, 2015, 08:00:22 pm »
Тя ли ти каза за твоите въплъщения или ти си умна като мен и сама си се светнала?  :043:

Оооо неее. С нея само сме обсъждали общи постулати и не съм я питала за хороскопа си. Знам си го и нямам нужда да питам. Моите минали животи или ги сънувам или пък мога да се върна съзнателно да ги видя ако толкова ми е дерт.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6497
« Отговор #69 -: Август 02, 2015, 08:13:08 pm »
При липса на ретроградни планети, предполагам, че няма минало, което да влияе на сегашната инкарнация, тоест каквото си надробиш това и ще си сърбаш.
Това сериозно ли е така?
Преди години, през 2010, една уж астроложка ми беше казала, че в предишен живот съм бил инквизитор и съм горял хора на клада, затова в настоящия ще ми се случват много лоши неща.

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #70 -: Август 02, 2015, 08:17:34 pm »
Това сериозно ли е така?
Преди години, през 2010, една уж астроложка ми беше казала, че в предишен живот съм бил инквизитор и съм горял хора на клада, затова в настоящия ще ми се случват много лоши неща.

Сега ми щукна като идея  :012:. Ретроградието предполага нещо недовършено или нещо спомагателно, липсата на ретроградие респективно предполага липса на съответните теми. Просто логика...  ;)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #71 -: Август 02, 2015, 08:33:33 pm »
Обяснява ти защо нещата са така и по-добре ги приемаш ...
моите уважения към твоя избор,но хайде да не ми казва една от многото шарлатанки на планетата,че е по-добре за мен да възприема нейната гледната точка :19: Тя като те консултира рязко дръпна към голям напредък ли!
Грег!Майка ти,баща ти,предците ти са си те!Ти си си ти!Аз много се гордея с предците си,но съм слаба,за да бъда като тях и не знам дали ще мога някога да предположа,че се гордеят с мен там,където са.Ти си вече на 30 и е несериозно да се оправдавате за пасивността си със семейни карми и минали животи.

Хепи одеве писа,че млъквала,за да може да се сдържи.Аз ще стана нелицеприятна.Не се сърдете(не ви сравнявам),но ти,Ал и Веско кат че ли една майка ви е раждала в някои отношения!Веско поне момчето се бори мъжки,бачка като вол за не много пари,но не цинка като госпожичка като вас двамата.Притеснен е за брат си и всеки на негово място ще мисли като него,но ти и Ал за мен сте мързеливци и нямате оправдания нито с преследвачи,дет' ще ви бият нито ти с астро-глупости и карми.Та се улавяйте в ръце и бачкайте-гарантирам ви,че от умора няма да имате време да мислите безполезности-само така като мен,за хоби!  :d030:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #72 -: Август 02, 2015, 08:34:47 pm »

Оооо неее. С нея само сме обсъждали общи постулати и не съм я питала за хороскопа си. Знам си го и нямам нужда да питам. Моите минали животи или ги сънувам или пък мога да се върна съзнателно да ги видя ако толкова ми е дерт.
Абе ние,в нашата година раждани всичките ли сме толкова умни!  :012:

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #73 -: Август 02, 2015, 08:42:24 pm »
Абе ние,в нашата година раждани всичките ли сме толкова умни!  :012:

А бе казват, че мъдростта идвала с годините, ама акъла нещо закъснява да му се невиди...  :043:  А ма то и нали казват, че акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги чакай... та вече и не чакам за акъла де...  :D :D :D :D :D

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #74 -: Август 02, 2015, 09:00:07 pm »
Сега ми щукна като идея  :012:. Ретроградието предполага нещо недовършено или нещо спомагателно, липсата на ретроградие респективно предполага липса на съответните теми. Просто логика...  ;)
       Ако хипотезата се развие може би момента на обръщане на наталноретроградните планети в прогресия е решаващ за изплащане на кармичния дълг по тях ,не може да е случаен и без връзка с темата ::)