Аз съм си правил и ми излиза този час - 12:40. Освен това, Уран на МЦ добре описва първата ми работа, след него е Меркурий, показва работата, която работех доскоро, свързана с търговия. Отделно, Нептун в 10 дом показва, че индивидът е объркан по отношение на кариерата и може дълги години да се лута в намиране на истинското си призвание.
А за брат ми си мисля, че наистина има Нептун в 11 дом, понеже той никого не чувстваше като истински приятел, все се чувстваше лъган или предаван от някого (от негова си гледна точка).
Знам, че ректификацията не е нещо много просто, но аз и в живота си нямам много важни събития, по които да направя точна ректификация.
Освен това, и интуицията ми казва,че съм на прав път за асцендента си и 10 дом, а и чувството, че човек е винаги прав, е точно по Уран и Водолей (имам си нагледен пример и вкъщи).
А пък ако някой може да определя асцендента по външния вид, винаги съм готов да се видя с него на живо, даже може и да изпеем някоя песен заедно.
По снимките ти виждам козирожко, можеш да кажеш че стар У на водолей пак е сатурн/У1,ситуиран в 8 дом/. Все пак сатурн екзалтира във везни и е в сектата си. Един асцендент водолей с уран, юпитер и меркурий в стрелец в 10 д.-най-видното място ми се струва, че ще е повече бунтар. Знаеш, че там планетите се виждат от другите-така да те видят, особено на първо четене-едно определяне на темперамента на Веско.
Тези планети там биха дръзнали и рискували да вкусят високия адреналин, дори работейки като докер, дисководещ, или бънджи-инструктор-нещо леко шантаво, различно и екстремно, един "хазартен" модел на живот и работа. Такъв населен 10 дом трябва да ври от твои инициативи-твои. Колко дълго заради подвижния знак-отделна приказка.
винаги прав също се връзва със сатурн-сам да се справи ,не търпи съветии др. гледни точки, дори да не го огласява.
Очаквах точно такъв отговор. Висшият пилотаж-ректификацията също е тръгнал от "първи клас", нали?
Може пък в урановата опозиция за теб да е тайминга на радикални реализации тип 10 дом.