Автор Тема: Кармата в картата  (Прочетена 30667 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6497
Re: Кармата в картата
« Отговор #30 -: Август 02, 2015, 02:42:09 pm »
Сега започнах да слушам записа от регресията си. Видял съм един живот на малко момче, което е скитник и се скита из непознат каменен град, но аз не смея да си поискам храна и вода и не питам никого накъде да вървя. Бил е някакъв живот на самота и умирам при някаква непозната жена в град, обаче възрастен и болен. В тази жена разпознавам настоящата си майка. И в друг живот пак изпитвам същото чувство на самота и трудно общувам с хората. Още не съм изслушал целия запис, но имам чувството, че е била много мъчителна регресия, трудно ми се е давала информация за това какво съм преживял.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #31 -: Август 02, 2015, 02:59:57 pm »
Кой ти прави  регресията?
Христо Нанев

Veselin

• Hero Member
« Отговор #32 -: Август 02, 2015, 03:27:23 pm »
Чувстваше ли се по-спокоен след регресията, колко време продължи тя
Около час и половина, без самото въвеждане, но след регресията не се чувствах/м по-спокоен. Даже още тогава си мислех, че нещо не мина както трябва и че може някои неща да са били плод на въображението ми.
Христо Нанев не използваше хипноза, а друг метод, но не знам колко ефективен е той. Нещо подобно на медитацията е.

Happy58

• Гост
« Отговор #33 -: Август 02, 2015, 03:30:37 pm »
Сега започнах да слушам записа от регресията си. Видял съм един живот на малко момче, което е скитник и се скита из непознат каменен град, но аз не смея да си поискам храна и вода и не питам никого накъде да вървя. Бил е някакъв живот на самота и умирам при някаква непозната жена в град, обаче възрастен и болен. В тази жена разпознавам настоящата си майка. И в друг живот пак изпитвам същото чувство на самота и трудно общувам с хората. Още не съм изслушал целия запис, но имам чувството, че е била много мъчителна регресия, трудно ми се е давала информация за това какво съм преживял.

Веско, за какво си я правил, щом още не си я изслушал? И пак подхождаш негативно ... е как да ти се променят нещата ... освободи малко тази твоя душица ...

Veselin

• Hero Member
« Отговор #34 -: Август 02, 2015, 03:32:21 pm »
Слушал съм я преди (правена е 2010 година),но бях забравил много неща от нея. А и записът е много тих, почти не се чува гласът ми.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #35 -: Август 02, 2015, 03:39:08 pm »
Ами при мен има планети на трон и в заточение.
Луната е на трон в Рак
Венера на трон във Везни (обаче пък в 8 дом)
Юпитер е на трон в Стрелец
Плутон на трон в Скорпион и в 8 дом

По-интересни са ми планетите в заточение:
Марс - във Везни и в 7 дом, освен това и в квадрат с Луната (имам едно секстилче към Слънцето, сходящо, не знам дали то не дава малка подкрепа)
Меркурий в Стрелец, обаче в съвпад с Уран, с Юпитер и с ЮЛВ в 10 дом
Определено ми е много трудно да уча чужди езици.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #36 -: Август 02, 2015, 04:21:04 pm »
Не знам, но от това, което слушах от записа, и по това, което чувствам, е по-скоро самота, самотен, а не сам.
Gauri, ти всъщност каква карта гледаш, че Венера при теб излиза в 9 дом?
Иначе си права, трудно се радвам на живота, но това също идва от възпитанието на родителите ми. От малък постоянно ми повтаряха, че най-важното нещо са отговорностите, че не трябва да харча пари за излишни неща. За тях дори ходенето на фитнес е лукс и не трябва да давам пари за това.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #37 -: Август 02, 2015, 04:26:44 pm »
Венера управлява 5-ти дом.. . И как  изглежда любовният живот на човек, щом планета управител на 5-ти е в падение? Чакаме да ни разкажеш..
Никакъв.
Дори не мога да разграничавам любовта от секса, един вид, всичко е преплетено, а и не знам доколко съм способен да обичам като в книгите и песните.

Happy58

• Гост
« Отговор #38 -: Август 02, 2015, 04:28:58 pm »
Как се определя кармата в хороскопа? Освен Лунните възли, какво още се гледа, за да се разбере какво сме реализирали преди и какво трябва да реализираме сега?

Веско, чел ли си книгата на Стивън Аройо за кармата и трансформацията? Той е направил доста добро  изложение по въпроса. Друг - Лиз Грийн смята, че аспектите на Сатурн показват кармичните уроци, а Джеф Грийн казва, че аспектите на Плутон дават информация, кой аспекг от личността подлежи на трансформация, а планетите в квадрат с оста на възлите показват кои опитности подлежат спешно на проработка. При Сатурн и Плутон - при меки аспекги процесът преминава по-лесно, защото човекът е отворен и го приема, докато при твърдите има съпротива.

Happy58

• Гост
« Отговор #39 -: Август 02, 2015, 04:35:12 pm »
Кой както го чувства-за мен е дар от боговете като съм сама и мога да почуквам тук.

Дракич, девойката говори за самота, а ти си мислиш за "да си сам"  ;) - разлика огромна

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #40 -: Август 02, 2015, 04:41:25 pm »
Има един хубав и силен филм, в който изключително точно е показано какво се случва с хората, които са посегнали на живота си -
"В какво се превръщат мечтите", (What Dreams May Come, 1998).

А относно регресията - моето мнение е доста противоречиво. Някои от доказалите се във времето духовни учители, като Рудолф Щайнер, например, не я препоръчват изобщо. А на мен ми се струва дори и доста опасно и рисково начинание, защото не се знае терапевтът на какво ниво е и дали няма да ни вкара в някакви негови филми, от които няма измъкване... И да не стане така, че още повече да се шашнем?!

Хубаво е човек да работи върху себе си, да е честен и открит най-напред пред него си. Но това пътуване навътре иска сила и добро "копаене".

За връщането в минали животи не виждам голям смисъл да знаем дали сме били монаси, крале, крадци и какви ли още не. И на дали истинските виждащи това биха ни го казали, защото може би знаят, че не всеки човек би го понесъл. Каквито и да сме били, не случайно сме били такива - просто прощаваме на себе си, благодарим и продължаваме.
Така или иначе уменията, които сме придобили тогава и добрите качества си ги запазваме и за предстоящите животи, а някои от тях идват сега под формата на таланти :)
По-важни са правите мисли, делата, изборите в настоящия живот, които правим ежедневно. А не мисли насочени за минало, което е минало или за бъдеще, което предстои и зависи от настоящето.

А колкото до самотата - то тя е само в нашата глава. Както бях прочела някъде: "Самотата е това, което ние сами си измисляме, когато никой не ни казва онези две кратки думички: ОБИЧАМ ТЕ!" Че дори сме забравили и на себе си да ги кажем...  :-*

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #41 -: Август 02, 2015, 04:41:45 pm »
Явно Вотей гледа и луната за кармата по дом и знак.  :012: Най-вече по дом- луна в 5ти- била си артист. Кету съвпад с юпитер в 9ти, У2- имала си пари, живяла си в чужбина.  :) А какви са ти уроците, които трябва да научиш в този живот ,според нея? Един вид, кои качества да развиваш?
Офф топик: С плутон на асц, можеше да ти каже, че смъртта е настъпила следствие на грабеж и убийство. С една дума- насилстевна.  :012: :012:
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Happy58

• Гост
« Отговор #42 -: Август 02, 2015, 04:54:25 pm »
Подкрепям мнението ти,че книгите са много добрш,но не мисля,че ако Веско задълбае там ще му е от полза. Грийн пише за полярната точка на Плутон,където е целта на душата.
Веско,виж къде е и ако искаш пробвай натам.Не знам при другите как е,но мен ме влече повече от всичко друго.Е,наистина има и други покатели за същото място...
Нека другите споделят усещанията си,ако искат дали си представят съкронения стремеж като порярната точка.Някой стигал ли е до нея?Може би там ни чака дълбокото усовлетворение.

Защо да не му е от полза - Слв в Близнаци. При него е по.сложно заради ситуацията около южния, но какво и да е, северния си е северен. Отделно, полярната точка е във втори дом, телец - стремеж на душата за формиране на собствени ценности и самооцеляване. Позицията на възлите показва как ще се случи това - слв близнаци.

Предполагам, че мен не ме питаш за ПТП - то е ясно  ;)

Happy58

• Гост
« Отговор #43 -: Август 02, 2015, 04:55:43 pm »
Така де,но искам да направя една вметка(моето персонално мнение).Самотността я свързвам най-вече със слаб индивидуализъм и самодостатъчност.Може би се случва на онези,които трябва да се научат да се обичат повече и да не им трябва непременно външен човек,за да са щастливи.И защото май става въпрос за любов-колко краткотрайно е споделянето и и колко дълги са периодите,в които се чувстваме самотни и неразбрани от партньора ;)

Тази формулировка ми харесва  :08:

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #44 -: Август 02, 2015, 05:02:09 pm »
Каква е тази полярна точка и как се изчислява