Ами,не съм сигурна,не са ми понятни синастриите,но ако си сигурна за часове,виждам упр.на първите им домове са в съвпад.Нямам представа дали се гледа това в синастрия,но Слънцеу1 на единия и Сатурн у1 на другия,майката по-скоро действа напрягащо на бащата.Марс на двамата в опозиция.Венера съвпад Възел ,Слънцата са в хармонични знаци,но Луните са в квадрат,вероятно имат различни нужди.Меркурий са в квадрат,карат ли се често,с някои действия баща ти сигурно наранява майка ти,негов Марс,Меркурий квадратират нейното Слънце.Понеже питането ми беше за Хирон,в тази синастрия има аспекти към и от него.За дълъг брак/връзка според мен винаги трябва да има съвпад на лична планета с възел северен,Сатурн дава дълготрайност ,защото секс,страст и т.н. са до време,нужно е нещо повече от Марс/Венера .
Сафо, аз пък изобщо не съм наясно със синсатриите
Иначе да ти отговоря:
Да тя много го напряга с постоянните си натяквания" Направи това, направи онова" , както и нас де. Все пак и двамата са бивши спортисти и треньори по спорт, така че...
Часовете са точни до минута, защото е присъствала едната леля на баща ми, медицинска сестра от войната и той е бил много чакано бебе. А при раждането на майка ми пък е била една братовчедка и тя е записала също точен час. Но има и в общините съответно точни часове.
Ами баща ми не е сговорлив, но е много потаен и с много нисък праг на болка. Имаше опити за самоубийство и заплашваше постоянно майка ми, че ще го направи. А тя се беше поболяла и сега баща ми психически не е много добре, но уж се справяме.
Благодаря ти за коментара! Нямам представа какво да посъветвам двама души, които имат над 30години брак как да се държат един с друг. Но поне аз и баща ми се разбираме: поне той ме слуша много и ми има доверие, може би защото вижда себе си в мен, като характер и начин на мислене. Може и защото му приличам и на майка ми, понякога.
:58: