Сама съм си го вкарала мътенето, не следя астропсихоложки. Освен теб тук, друго следване нямам.
Не се филмирам, интересно ми е. Англичанските астропсихари говорят за усещането на луната към раните и болежките на хирона. При емоционална интелигентност на двете страни, казват те, може да се получи синергия в посока взаимопомощ и отработка.
Сега, ясно е, че такова състояние е дефицит, тоест ще се проявява негативната страна на аспекта, при която хиронецът ще страда, гледа филма на повторение и ще ревнува, а луната ще избира дали да се кефи от този факт или по фъншуйски да пусне пердето и да й е все едно другите страдат или не страдат, тя там не участва. Хиронецът, разбира се може периодично да налива горчиво лекарство в сокчето и тук е мястото да видим тази луна от дебелокожите ли е или от ревливите. И пие ли сокчета.
Виждаш ли сега как ме накара сама да си философствам и спря джуркането на темата. Пфуууу. Лош човек си ти, казала съм ти 100 пъти.
Обаче хирон никога не го отписвай. Астрокомът нямаше да го вади по дефолт, ако беше някакво си астероидче невзрачно.