Младежът определено е привлечен от теб- Венера съвпад с твоето Слънце, Луната му също, негов Марс секстил с тВоя Луна- ще се старае да ти угажда на капризите , но ще е до време- твоя Марс квадратира Слънцето му, с действията си ще му нараняваш егото, СЛънцето ти в негов 12д- кармично положение, длъжник ти е от миналото, а като се разплати може да се оттегли.
Така по- добре ли е?
Здравейте, дали ще е удобно да изкажете мнение по тази синастрия. Ще съм ви много благодарна. Поздрави.
Относно написаното от Akruks мога да кажа, че с него се срещнахме преди повече от 10 години и тогава имаше искра наистина. после аз напълно прекъснах контакта с него. Сега мисля, че отново се случва нещо между нас, но все пак имам колебание.
Добра синастрия за дълготрайни отношения и брак, трябва само да се пазите от провокациите на взаимната квадратура Нептун-Венера, покрай която всеки от вас двамата може да си мисли, че другият укрива нещо, ще си въобразява несъществуваща изневяра и така може да съсипе иначе хубавите и хармонични отношения.