Първото и третото изречение не са ми съвсем ясни... :017:
Душите ви се познават от минали прераждания, имат общи задачи, недовършени. И се срещат отново, за да ги приключат, ако могат.
Тези връзки те оставят без дъх, сякаш е нещо недоизживяно, дори да са приключили. Една дупка зее незапълнена. Все има събития, които те срещат отново и отново с този човек. И всеки път си мислиш, че е за последно, но съдбата/силата/нещото ти поднася изненада.
С такива хора понякога чувстваш, че се познавате много преди да сте се запознали, витае усещане за познатост, за срещи, дори да не е имало такива.
Венери, които се наплутоняват от Плутона на другия страдат много често, те са тези с дупката. Все едно са разрушени от другия. А той събаря, изгражда, понякога наранява, не винаги е съзнателно и по своя воля.
Наплутонените синастрии жигосват. Ако нямаш дупе за такива отношения, бягай бързо. Обещавам ти да не е лесно, да е убиващо, възраждащо, обсебващо, емоционално и много дълбоко.
Здрависа ли се Плутон с някой от картата ти в една синастрия... :17:
Полезното от такива синастрии е, че се учиш на силни емоции. Пък колко ще ги ползваш след това, тема за друг разговор е. Стигаш дъното си и вадиш от себе си неподозирани чувства. И чрез тях се учиш и на полезнотийки. Но трябва да си отворен, за да ги осъзнаеш и пожелаеш.
Иначе на чисто физическо проялвение дава силна страст.
Преживяла съм чужд Плутон върху моя Венера. И пак в тази връзка - мой Плутон квадрат чуждата Венера. Хора несъвместими като желания, начин на развлечения, начин на мислене, тотална липса на сходства. И е втората ми по дълготрайност връзка.
Режехме си от сърцата, болеше, а не можехме да се измъкнем един от друг. Сега просто се чудя как успяхме толкова време да издържим. Един секс ни държеше и нуждата да се раняваме един друг. Мазохистично, влюбено, направо скандално.
Едит: забравих да напиша, че в тази връзка Венерата ми беше отстреляна и от СЛВ-то му. Но аз пък гордо бях закарфичила Луната му с Лилита и Юлв-то си. Мъка.