Не знам как точно жена Слънчев Овен в голям огнен тригон и АСЦ Лъв , ще приеме да е "втора цигулка", даже и заради детето си ?!? Луна в Козирог в 6-ти, може да смекчи в предвид обстоятелствата наранената й гордост, но Марс и той е в Лъв. Аз тук Вода не видях,освен Меркурий. Уран , у ДСЦ е опозиция Венера в Близнаци куинконкс Луна , жената излъчва напрежение, безпокойство, сякаш не вижда перспектива и сигурност, това се улавя от мъжа. Транзитен Уран ще се върне до градуса на Слънцето на МЦ, смяна на статуса или няма да е такова каквото е било досега като такъв; тр. Сатурн също ще се върне до градуса , в който е СЛВ с квадрат , предстои възврат и на Марс ?
Мъжът има Марс /Сатурн в Дева, а жената натяга още веднъж със своя Сатурн неувереността в неговата мъжественост , но пък компенсира с Юпитер в негов АСЦ като много го глези . Мъжка Луна в Риби съвпад с ДСЦ , даже и откъм 6-ти дом-мъжът очаква жената да е тази,която ще се грижи за него, но с опозиция към Марс в 1-ви дом, е вечно раздразнен, защото не може да й покаже онова,което желае, иска и го кара да се чувства "у дома". При него пък Сатурн е спрял квадрат с Луна откъм 4-ти дом и Юпитер у4/7-ми в 12-ти ,- в периода има желание да поднови взаимоотношения от преди, с жена/-и , които по някакъв начин ще му бъдат от полза, но коя или кои-не знам ?
Може би е добре , да се изчака Сатурн да влезе отново в Стрелец и тогава да се изясняват евентуални планове за бъдещето като двойка/семейство , но не в типичния им вариант?!?