Здравейте
! Може ли да се отчете като действащ, съвпадът между Плутон и Венера 9 гр, в Скорпион в 5-ти дом ? Другата Венера също е ангажирана със секстил с Плутон 3 гр . Кой от двата аспекта действа по-силно ?
Как влияе съвпадът на Венера (м) и Сатурн (ж) -4 гр , като Сатурн е управител на 7-ми дом в женската карта, а Венера на 5-ти в мъжката ?
Може ли да се счете, че мъжката Луна не е ангажирана достатъчно при следните аспекти - опозиция Слънце -7 гр, куинк.Венера-1 гр, квадрат и половина Уран - 1 гр, квадрат Плутон - 6 гр, секстил Хирон-2 гр. и тригон Вертекс-4 гр. ?
При аспекти в синастрията, които присъстват и в наталните карти се счита, че те са отработени и не действат толкова силно, защото човекът е свикнал с тази енергия , или напротив (аспектите са квадратури на Плутон към светилата ) ?
Как влияе съвпадът на Венера, Нептун и Юпитер с десцендента (Нептун и Юпитер попадат в партньорския 7-ми дом ) ? За емоционалната обвързаност се гледа повече Луната или Венера ?
Какво е влиянието на съвпада на ЛВ със светилата ?
Съвпадът на Венера(ж) и Нептун (м) говори ли а някакви заблуди на жената, относно мъжът ?
Точният съвпад на Луна (ж) и Сатурн (м) на 0 гр във Везни в 5 дом, може ли да се интерпретира като спирачка от страна на мъжа или пък говори за дълготрайност на чувствата на жената (Луната прави съвпад и с Юпитер (м) на 5 гр) ?
Който тепърва се учи има и купчина въпроси :012: !
Ще бъда много благодарна, ако споделите вижданията и знанията си с мен !
Хубав и усмихнат ден ! :58: