Ааааа, проверих аз веднага, като се прибрах - за какво иде реч - по Маговете са в ЗЕТ, въпреки, че аз като ги разглеждах за първи път - бяха по Господари на знаците - такава катинка намерих - красива
и излеждаше достоверна
Тогава още нямах ЗЕТ, после ги гледах и в ЗЕТ, като си сложих първия
Спомням си, че по Маговете - Слънцето ми се падаше в декан на Сатурн - помня го много добре, защото Сатурн ми е в Лъв и в 5 дом - Слънцето го управялва по дом и знак
Бях изкарала от ЗЕТ - 3 ленти - терми, декани и едни лунни - не зная на български как се казват - пак по памет ще ги напиша, че на работа няма ЗЕТ да се справочна - Moon Mansions (или нещо подобно лунно)
Ta - Слънцето беше под "покровителството" на Марс, Сатурн и ЮЛВ, а Сатурн в 5 дом, в Лъв - под Сатурн, Сатурн, Юпитер. Много сатурново ми се видя с малко Юпитер и Марс - та изводите, които си направих бяха, че кариерната работа може да има успех, ако се вложи енергия в много къртовски и съзидателен труд
А е вероятно и да започне рано, заради Марса, който ми е на К4 в натала
И то е вярно де - от след 8 клас не съм спирала да работя
По този начин си бях разгледала и другите планети - ама това е беше юни-юли, когато едва започвах да навлизам и не си спомням детайли.
Ето сега излязох от темата за прогр. луна, но пък ако има тема за тези сектори - терми, декани и лунни, ще ми е интересно да видя другите как ги ползват