Автор Тема: Любители на Чашката  (Прочетена 36710 пъти)

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
Re: Любители на Чашката
« Отговор #75 -: Февруари 26, 2014, 10:15:06 pm »
А защо не попитаме "русалките на Нептун" ,тук във форума ,мисля има достатъчно-нека те споделят ,как им действа "подсъдимият" ?!? ;)

:29:

С цигарите съм на "ТИ" отпреди поне 20 години. Харесва ми да ги пафкам. Не знам дали съм супер пристрастена или пристрастна. Реших да се пробвам дали мога да ги откажа преди 2 години. Ми мога - спрях ги за цял месец без проблем от раз. Ама си ги обичам бе и реших, че трябва да се отдам на удоволствието.

И кафето го обичам - черно и без захар. Предимно налитам на 100% арабика, че има силен аромат на кафе + шоколад.

Туй са ми страстите. За сведение: Нептун управлява Слънце в 1 дом и Нептун ми е най-високата планета в хороскопа - на 2* от МС в 9 дом стрелец. Нептун е в квадратура към Слънцето  и в секстил към Плутон везни 7 дом, и едно мноооооого широко опозе към Марс, което дори не зная дали се брои.
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #76 -: Февруари 27, 2014, 11:11:41 am »
А защо не попитаме "русалките на Нептун" ,тук във форума ,мисля има достатъчно-нека те споделят ,как им действа "подсъдимият" ?!? ;)
имаш предвид рибите ли?

Нептун не означава Риби ,но Риби означава Нептун. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #77 -: Февруари 27, 2014, 11:13:08 am »
Вещичка ,благодаря за споделеното ,но в същото не видях да става дума за зависимост от алкохола ,нали ?!?  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #78 -: Февруари 27, 2014, 01:17:01 pm »
Ами зависимост от алкохола - не, но другите ми зависимости ги писах  :012:.
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #79 -: Февруари 28, 2014, 03:05:02 pm »
имаш предвид рибите ли?

Нептун не означава Риби ,но Риби означава Нептун. ;)
аз не заради нептун, заради русалките попитах. :)

toroni

• Full Member
  • Публикации: 231
« Отговор #80 -: Февруари 12, 2015, 06:19:06 pm »
Това е карта на моя позната - тотален любител на чашката.Цял живот си ходи с бутилката и това, разбира се и коства взаимоотношенията с околните.Странното е, че при този натал с издигнати планети, цял живот се бори с депресии,провалени връзки и бракове, няколко аборта..., а  картата има потенциял за успех, слава, издигане.Но чашката при нея според мен е по Нептун и по стаения гняв на рибешкия Марс.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #81 -: Февруари 12, 2015, 08:08:58 pm »
Според мен в основата на проблема стоят нереализирани високи очаквания, друг начин живот й се е искало да води.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

toroni

• Full Member
« Отговор #82 -: Февруари 12, 2015, 10:06:33 pm »
Според мен в основата на проблема стоят нереализирани високи очаквания, друг начин живот й се е искало да води.

Абсолютно вярно - в представите и са  младост , красота, богатство,известност,голяма любов, слава   - все неща, които не са невъзможни, но са малко вероятни накуп.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #83 -: Февруари 12, 2015, 10:16:55 pm »
Основно въздух и вода в подвижни знаци. И една плутонясала Луна. Няма двигател за реализация на желанията и няма предпоставки за стабилност - липсват лични огнени и земни планети. Но на пръв поглед...с този 10 дом и Слънце-Юпитер на МЦ, бих помислила, че това е карта на успял човек.
Не е ли имала добри възможности?
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Рени

• Hero Member
« Отговор #84 -: Февруари 12, 2015, 11:32:26 pm »
Студена карта, а алкохола винаги  затопля липсите.

toroni

• Full Member
« Отговор #85 -: Февруари 12, 2015, 11:38:43 pm »
Основно въздух и вода в подвижни знаци. И една плутонясала Луна. Няма двигател за реализация на желанията и няма предпоставки за стабилност - липсват лични огнени и земни планети. Но на пръв поглед...с този 10 дом и Слънце-Юпитер на МЦ, бих помислила, че това е карта на успял човек.
Не е ли имала добри възможности?

Точно това е интересното - на пръв поглед картата говори за успял човек, но реално изобщо не е така. Възможности е имала много, особено с мъже, но всичко е пропиляно, заради алкохолизъм - хората идват и си отиват, защото не могат да изтърпят дълго лошото пиянство.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #86 -: Февруари 12, 2015, 11:40:52 pm »
Да се събере с мъж-пияница, току виж преборила марса

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #87 -: Февруари 12, 2015, 11:52:37 pm »
Юлв риби,ако не е отработен до 35 години доброволно се отработвал доброзорно,още по-вече деабилитиран Нептун съвпад СЛВ-във всички случаи Нептун и риби искат отработване .

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #88 -: Февруари 13, 2015, 01:20:25 am »
Това е карта на моя позната - тотален любител на чашката.Цял живот си ходи с бутилката и това, разбира се и коства взаимоотношенията с околните.Странното е, че при този натал с издигнати планети, цял живот се бори с депресии,провалени връзки и бракове, няколко аборта..., а  картата има потенциял за успех, слава, издигане.Но чашката при нея според мен е по Нептун и по стаения гняв на рибешкия Марс.
при нея има класическия пример за злоупотреба с алкохол/наркотици- Нептун квадрат Венера, има статия за този квадрат, където е описано проявлението му http://astrogalaxy.info/venus/ , освен това при познатата ти Нептун е У7, съУ1, а Венера У3, 10 откъдето идват лошите отношения с другите, както и лошата репутация, с която се "слави"
Уитни Хюстън също е с квадрат Венера- Нептун

Рени

• Hero Member
« Отговор #89 -: Февруари 13, 2015, 02:37:06 pm »
Къде е увереността, жизнеността, енергията в картата изразена чрез огнения елемент ?!? Човек не се ражда алкохолик, пияница, същите са следствие.
Toroni, според теб към кой или какво е насочен гнева на тази добре "консервирана" дама от алкохола ?