Автор Тема: Любители на Чашката  (Прочетена 36747 пъти)

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
Re: Любители на Чашката
« Отговор #60 -: Февруари 26, 2014, 04:22:07 pm »
Може да са и тримата, Рени! И нито единият. Въпросът е като се подкарат с рибата, докъде се докарват.
De omnibus dubitandum est

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #61 -: Февруари 26, 2014, 05:14:59 pm »
Тази карта съм пускала в друга тема и на друго място.

Проблем с алкохола има от 14-годишна, оттогава води доста разюздан начин на живот.

Втората карта също е на пияндурник, но с неизвестен час на раждане, затова съм поставила везнишкия стелиум на АС.
« Последна редакция: Февруари 26, 2014, 05:20:22 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #62 -: Февруари 26, 2014, 06:02:34 pm »
Според мен водата си търси вода, а въздуха - въздух. Или рибоците обичат повече чашката, а въздушните - цигарите  :012:... Подобното привлича подобно.

и кво сега с огнено слънце-пожарникар ли да ставам или да копам дупки заради земята :57:

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #63 -: Февруари 26, 2014, 06:07:34 pm »
Eeee земята обича яденето, па огъня знам ли го - може би сбиванията  :57:...
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #64 -: Февруари 26, 2014, 06:47:40 pm »
Кой по професия е длъжен да пие алкохол, ако има такава, много стават кандидатите за нея.  :012: :012:

Сомелиерите  :012:. Ама те май не го гълтаха ами го плюваха в сребърни паници  :D... Тююю заносват пиячката само  :012:.
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #65 -: Февруари 26, 2014, 07:42:51 pm »
Може да са и тримата, Рени! И нито единият. Въпросът е като се подкарат с рибата, докъде се докарват.

Не може да са и тримата ,Лейди Ди  ...само първият. ;)

„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Diyana

• Hero Member
« Отговор #66 -: Февруари 26, 2014, 07:56:48 pm »
Може, може.... На онова близне от примера по-горе психиатърът му е казал, че болестта е именно в тия, дето без една могат, но само с една не могат (чаша).

Та и тия, дето по веднъж седмично и понякога след работа, не е въпросът колко често почват да ловят риба, а дали не ловят до пълно удавяне, па макар и спорадично.

А пък онзи, дето лови всяка вечер по чаша вино с вечерята и после по петачка твърдичко за дижестив, надали е алкохоликЪТ. Виж, гастроном и бонвиван - определено. Всякак си е мой тип човек.

Рени

• Hero Member
« Отговор #67 -: Февруари 26, 2014, 08:08:24 pm »
"Огнената вода" ,първо стопля ,а след това отпуска ,но за целта й е необходим съд (форма). ;)

-Акцент ,на Земя/Въздух в натала срещу една планета във Вода-Сатурн в твърд аспект към Светила/АСЦ
-Акцент на Вода/Риби срещу една планета в Земя-Сатурн в лек аспект към Светила/АСЦ
-Марс във връзка с Юпитер ,знак,аспект,дом
-Акцент на Огън/Земя ,със Сатурн ....
Към това се прибавя ИЦ и

Любителите са по оста 5/11 ,а ценителите и зависимите по оста 2/8 и ако същите нямат чашка,картина,пиано,креват...Меркурий....Сатурн...тогава вече Нептун ги лови в мрежите си.

Алкохолизмът е болест,а болестите са до Сатурн.

„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #68 -: Февруари 26, 2014, 08:11:44 pm »
Може, може.... На онова близне от примера по-горе психиатърът му е казал, че болестта е именно в тия, дето без една могат, но само с една не могат (чаша).

Та и тия, дето по веднъж седмично и понякога след работа, не е въпросът колко често почват да ловят риба, а дали не ловят до пълно удавяне, па макар и спорадично.

А пък онзи, дето лови всяка вечер по чаша вино с вечерята и после по петачка твърдичко за дижестив, надали е алкохоликЪТ. Виж, гастроном и бонвиван - определено. Всякак си е мой тип човек.

Така е ,така...

Рибар е зависимост . ;)

Diyana

• Hero Member
« Отговор #69 -: Февруари 26, 2014, 08:17:13 pm »
На Сатурн не му е мястото тук. Той всякак ще се мъчи да те раздели от тези зависимости, особено ако ти носят удоволствие. Юпитер от друга страна има много да каже по въпроса за пристрастяването. И Луната, ако й е слаб ангелът. И разбира се възлите - нито един качествен, професионален  алкохолизъм не може да мине без тях.

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #70 -: Февруари 26, 2014, 08:23:44 pm »
Под възлите имаш предвид нещо такова, като ЮВ съвпад У/АС например? В едни Везни да кажем, управляващи петодомно Слънце. Квадрат Нептун-Юпитер. Ех, животът е хубав!  :-*

Като гледам колко много хора са се справили и се справят, кой сам, кой с помощ, само се радвам, но важното е човек да има мотивация, да поиска нещо много важно за него си и това да го стимулира да е последователен.

Рени

• Hero Member
« Отговор #71 -: Февруари 26, 2014, 08:26:38 pm »
А защо не попитаме "русалките на Нептун" ,тук във форума ,мисля има достатъчно-нека те споделят ,как им действа "подсъдимият" ?!? ;)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #72 -: Февруари 26, 2014, 08:36:14 pm »
И разбира се възлите - нито един качествен, професионален  алкохолизъм не може да мине без тях.

В първата карта от моя пример има такъв акцент - Луна и Меркурий в съвпад с Кету, при това във 2 дом от Лагна. Много рано развива алкохолна зависимост - от навлизане в пубертета.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
« Отговор #73 -: Февруари 26, 2014, 08:50:47 pm »
На Сатурн не му е мястото тук. Той всякак ще се мъчи да те раздели от тези зависимости, особено ако ти носят удоволствие. Юпитер от друга страна има много да каже по въпроса за пристрастяването. И Луната, ако й е слаб ангелът. И разбира се възлите - нито един качествен, професионален  алкохолизъм не може да мине без тях.

Цитат
И разбира се възлите - нито един качествен, професионален  алкохолизъм не може да мине без тях.

Кога и защо ?!?

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #74 -: Февруари 26, 2014, 08:59:58 pm »
А защо не попитаме "русалките на Нептун" ,тук във форума ,мисля има достатъчно-нека те споделят ,как им действа "подсъдимият" ?!? ;)
имаш предвид рибите ли?