Да, такива привличам. Но не казвам, че харесвам тяхното поведение.
Най-малко проблеми са ми носили комбинации Телец/Близнаци. С тях има една лекота в общуването, няма пози, има естественост. С лъвски доминанти постоянно трябва да внимаваш да не сгазиш лука, да не ги пренебрегнеш, да не ги засегнеш без да знаеш. Затова ме натоварват в големи количества, има една неестественост там. А мен не ме бива да се натягам и постоянно да галя някого по козинката, с мен така никой не се е държал. В приятелствата съм спонтанен човек, не умея да съм добър политик. Днес ме удря електрон в главата и решавам да потърся някого спонтанно, без никакъв повод, без превземки. А има типажи, с които именно такава спонтанност липсва в отношенията. Или да честитиш някому някой празник без да очакваш покана. Нещо, за което те няма да се сетят, фокусирани върху своето ежедневие и текущи задачи. Има дребни на пръв поглед неща, по които можеш да прецениш какво можеш и какво не можеш да очакваш от въпросния човек като приятел. Момичетата горе са прави – в едно приятелство трябва да има усещане за лекота и спонтанност, без задни мисли. Там, където постоянно внимаваш как и къде стъпваш, не можеш да бъдеш напълно себе се с отсрещния човек.