По-горе нали четеш какво пиша? В седми нямаш нищо.
Никой не е казал, че няма да имат приятелства. За друго говоря. По 7 дом може да видим какво се отдава при взаимодействие с другите, но в комбинация с други фактори, разбира се.
Друг пример – съвпад Марс и Сатурн в 7 дом. Много дружелюбен и приятелски Асцендент – Водолей, благородна и щедра лъвска Луна :57:. Абсолютен консуматор, приятели почти няма, всичко се поставя на много повърхностна и потребителска основа. Изключителна стиснатост и пресметливост. Бие всички рекорди по меркантилност в отношенията – и в съпружеските, и в приятелските. Но не е достатъчно умна и хитра, за да го прикрива. Просто ѝ личи отдалеч и или я приемаш такава, или не я приемаш. Уникален егоизъм, който обаче не е скрит зад маска на престореност и мазнотия. Аз съм склонна да приемам човешките недостатъци, когато не се правят опити да се представят за добродетели. В пъти по-трудно ми е да приема престорени пози, зад които се крият нелицеприятни мотиви и поведение.
Иначе на пръв поглед много общителен и дружелюбен човек, но същевременно много студен. Човек, който никому няма да подаде ръка. Приятелството се свежда до чесане на езици, обсъждане на децата, мъжете и манджите на близката детска площадка. Обаче подобното привлича подобно – съпругът е същият типаж, в приятелствата се търси само полезност.