Още ме държи уран към луната, макар че разпада нещата. Чувствам свобода и нова визия за себе си, както и за женските ми роли-всичките. Не се впрягам емоционално и ми е добре сама със себе си. Доскоро около мен беше като на митинг :57: много е.
За уран повече съм съгласна, че той идва с идеята да отвори път и за нови възможности за теб, понякога като всички външни планети "взема" неща, или хора около теб, но те не са били твои собствени никога.
п.п. При мен транзитите са комплексни и с други стари момчета, но мисля, че уран го разграничавам. Преди няколко години изигра същата интрига и със слънцето. Просто ми извзе всякакви лични желания-подчини ме да свърша нужното, но при мен е особено ситуиран. Приех го като съдба, изпълних задълженията. Връзката беше с мъжете в живота-родител, партньор. Но едно е есенциално, друго-в картата, при мен транзитираше през 8 дом, така че из основи се прояви.
п.п. Съжалявам сега прочитам началото и-объркала съм. Слънцето при мен е твърдо към уран, не и луната.