Автор Тема: Илюзията на другите за нас  (Прочетена 19808 пъти)

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
Re: Илюзията на другите за нас
« Отговор #60 -: Януари 24, 2014, 11:13:48 pm »
Дияна,малко извън темата ,но може ли малко информация за талията при жените ,кои са индикациите за талия тип "Скарлет О'Хара" ,както ти спомена ала София Лорен ,секс-бомбите,липсата на такава ?!? )))

О, аз нямам чак толкова наблюдения. Нали се твърди, че примерно рачешките Венери/Асц. били с коремести фигури и големи гърди. Овнешките трябвало да са спортни фигури. Девичите да са по-скоро жилести и леко квадратни, с малко момчешка структура, стрелешките с големи ханшове и без бюст, а телешките с едри тип пясъчен часовник фигури, везнишките разбира се са "с идеални пропорции", а водолейските - безформени и с мъжка структура, разбирай триъгълник. Не съм сигурна, че коректно го цитирам, но ако ти е важно, ще го потърся. Вятър и мъгла е тая работа, затова и го подчертах при двете девойки, че овенската венера не е суха, а пищна и секси, а девята - пропорционална и секси.
De omnibus dubitandum est

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #61 -: Януари 24, 2014, 11:28:18 pm »
Дияна,малко извън темата ,но може ли малко информация за талията при жените ,кои са индикациите за талия тип "Скарлет О'Хара" ,както ти спомена ала София Лорен ,секс-бомбите,липсата на такава ?!? )))

О, аз нямам чак толкова наблюдения. Нали се твърди, че примерно рачешките Венери/Асц. били с коремести фигури и големи гърди. Овнешките трябвало да са спортни фигури. Девичите да са по-скоро жилести и леко квадратни, с малко момчешка структура, стрелешките с големи ханшове и без бюст, а телешките с едри тип пясъчен часовник фигури, везнишките разбира се са "с идеални пропорции", а водолейските - безформени и с мъжка структура, разбирай триъгълник. Не съм сигурна, че коректно го цитирам, но ако ти е важно, ще го потърся. Вятър и мъгла е тая работа, затова и го подчертах при двете девойки, че овенската венера не е суха, а пищна и секси, а девята - пропорционална и секси.

Ако не ти представлява трудност -да ,защото някак си не ми се връзва само Венера да отразява тази индикация  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #62 -: Февруари 06, 2015, 04:29:15 pm »
Как да разбера коя е моята Арудха Лагна?  :017:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #63 -: Февруари 06, 2015, 05:04:15 pm »
Програмата го дава, автоматично се пресмята.

По сидерал вероятно ще си изгряващ Лъв, Лагнеш е Слънцето - в сид. Козирог. Минава в 6 дом от АС, броиш 6ти от 6ти - би трябвало да е Близнаци, там ти попада и Луната в сидералната карта.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #64 -: Февруари 06, 2015, 05:07:02 pm »
Изгряващ Лъв съм, да... И Луната е в Близнаци. А значението на Арудха Лагна къде се чете? Какво да напиша в търсачката?

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #65 -: Февруари 06, 2015, 05:09:03 pm »
Нали имаше и разни накшатри... Или те не влияят? Само знака ли се гледа?  :017:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #66 -: Февруари 06, 2015, 05:10:15 pm »
Гледа се знакът и ако има там планета.

Абе по-добре илюзия, отколкото да видиш реалността. Аз отдавна съм я съзряла - жестока гледка е, толкова много тъпота наоколо...

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #67 -: Февруари 07, 2015, 10:54:21 am »
Хората,които ме познават от служебен сблъсък не ме харесват,отбягват ме и ме смятат за катил.Често обаче се случва същите хора да забележат,че от техния подход зависи аз каква ще бъда и откриват,че за да се получат добре нещата ще им дам компромисни варианти,от които ще бъдат доволни.Илюзията им е че съм уставно чудовище.
Продавачките много ме харесват,защото съм много мила с тях и почти винаги охотно ми показват страхотни неща и ми смъкват цените. ;)
Но по правило хората при първа среща не желаят досег с мен-с нещо ги отблъсквам. :)
Казвали са ми,че излъчвам студ ,строгост и пренебрежение.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #68 -: Февруари 07, 2015, 11:38:00 am »
истински са само раждането и смъртта,живота  между тях е илюзия
жалко,че другите не са там в началото и края

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #69 -: Февруари 07, 2015, 12:18:51 pm »
Малко извън темата - някой може ли да даде линк към добър калкулатор на индийски чартове? Много често ми се различава картата, когато използвам няколко различни. При  едните луната ми е в 1ви, при  други стои в 12-ти и от там се разминава домовата система. Сега се чудя как да броя производния дом за това упражнение- или е 9 от 9 дом или 10 от 10 дом  :017:
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #70 -: Февруари 07, 2015, 12:22:50 pm »
Може да си свалиш Jagannatha Hora  :)

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #71 -: Февруари 07, 2015, 01:09:28 pm »
off/

Много онлайн калкулатори не отчитат правилно различните часови зони.
Препоръчвам и аз JH.

/off

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #72 -: Февруари 07, 2015, 01:31:57 pm »
Но по правило хората при първа среща не желаят досег с мен-с нещо ги отблъсквам. :)
Казвали са ми,че излъчвам студ ,строгост и пренебрежение.

При мен няма такова строго излъчване. Любезно хладно мога да докарам, но то ще е изкуствено. Естественото ми състояние е да се държа мило с всички, да говоря с равен тон, да се смея на шегите, но не навсякъде можеш да си го позволиш. И ставаш любезно отчужден, защото както вече казах, много хора започват да наглеят /това им е вътрешно заложено - пак го казвам след години наблюдения/, когато видят по-разбиращо и човешко отношение. Спират да се стараят да се преструват и си показват простотията, след като се отпуснат в твоето присъствие.

А ако говорим за изяждане, нямам нищо против тия, които не приемам и не харесвам, да ми ядат г-за.  :)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #73 -: Февруари 07, 2015, 04:33:12 pm »
 В темата за "илюзията" за нас в другите май илюзия няма-всичко,което мислят хората за нас са аспекти от личността ни,която прозира в някой момент.Но най-видими от нас,по старо правило трябва да са планетите в тесни аспекти с осите.Наскоро си дадох сметка,че моята най-видима планета ще е Плутон,който е в много близък орбис с ИЦ.След това Уран със също толкова близък орбис в квадрат на асц.След това орбисите се разтягат и започват да се виждат Мерк,Луна и чак след това Венера.
Ако някой иска би ли си направил съпоставка между първо впечатление,което създава в хората и точността на орбисите към осите.
Имам позната,която най-точен аспект към осите е Слънце/Телец съвпад с ДСЦ.Хората първо   са впечатлени от стабилността и реализма на това Телешко Сл,преди да разберат,че са измамени от тронов Непт по дом в Скр,който прави опоз на Сл.
Съвпадът на Непт с асц е с широк орбис и всеки вижда Слънцето в Телец,а не   хищните паяжини.Толкова са фини,че както казват хората отличен актьор,който заживя в ролята.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #74 -: Февруари 07, 2015, 04:39:09 pm »
Ако някой иска би ли си направил съпоставка между първо впечатление,което създава в хората и точността на орбисите към осите.

За Нептун в близък съвпад с АС имам наблюдения, че много заблуждава. И не само при първо запознанство, а може да остави трайно измамно впечатление, особено ако нативът е добър актьор. Отчасти подобна функция може да изпълнява и Кету /ЮЛВ/ близо до АС. А и като цяло съм забелязала, че като има Лунен възел близо до АС, независимо дали е СЛВ или ЮЛВ, човек често оставя погрешно впечатление у хората.

Странно, но първото впечатление, което оставям, в повечето случаи е венерианско. И може да се задържи трайно, ако не бъда сериозно предизвикана. Марс ми е най-ъгловата планета, намира се на броени градуси от Имум Цели.