От български или чужд сайт ги поръча? Ако са от български е лесно-можеш да върнеш излишните и да заплатиш само пътните им разноски. Ако са от чужд сайт-пиши им веднага. Рядко пращат продуктите на същия ден. Ако не си получил съобщение, че са диспачнати-имаш шанс. Чуждите търговци обикновено са много коректни и любезни :72:
Веднага им пратих майл на емаг, но не ми отговориха! Щях да им звънна, но ми казаха, че няма проблем да върна ненужната бройка, когато speedy пристихнат на адреса ми ... Да, но преди малко куруера дойде и научих, че за 3-те кутии има само един баркод .... Т.е трябва да платя и 3-те, а после да звъня на емаг, за да върна поръчката ... Но знае ли човек дали няма да ми направят проблем и затова върнах цялата поръчка ... Само и само да съм си вкъщи днес не си записах час за подстригване, а сега звъннах и няма свободни часове повече ...
Отделно днес трябваше една учителка да ме оформи ... Снощи 2 часа зубрих уроци по право(дето го ненавиждам) и точно днес жената решила да отсъства от училище и ще трябва утре да я гоня по коридорите ... а имам планове да пътувам утре ... не знам как ще съвместя всичко... Трябва и да се подстрижа! :85: Заприличал съм на извънземно с тази коса ... :72: