И при нас всичко се обърка, постоянно се получават недоразумения с важни документи - все някой остава нечул-неразбрал. Поради неуточнена информация сгреших една цифричка в пълномощно /номер на комплекс - не бях информирана, че има и такъв/, сега трябва да се правят специални уговорки с нотариуса. И всички тия главоболия за пореден път ми се доставят поради неадекватно предаване на информация още в началото на обучението! Дотук ако е имало грешки, те винаги се случват поради неинформираност. Назначават нов човек на отговорна работа и не си правят труда да го въведат в работата.
При все това, че имам достатъчно мои задължения, ми прехвърлиха задълженията на по-стара колежка, а това беше единственото й по-съществено занимание тук! Сега по цял ден седи и се моли за работа, а аз са нагърбвам като магаре и с нейните задачи. Хубава работа! Не разбирам що все аз трябва да бърша з-ка на тия жени?
Днес в джобса видях, че фирмата е пуснала обява за длъжност, за която съм много по-подходяща. За същата заплата, но без тия нерви и това натоварване. Чудя се дали може да има и вътрешен конкурс...