Стар, това е само материално проявление на дирекцията. Накрая теглих чертата и в това отношение установих, че е имало баланс. Година, белязана с по-високи приходи, но се явиха и неочаквани разходи. Доходът ми беше около 3 пъти по-висок от обичайния, всичко изкарвах с много ненормиран труд и се лишавайки от почивка.
Мисълта ми беше, че съвсем друго проявление очаквах по Луна, Венера, Юпитер и ангажиране на 5, 7 и 8 домове. И така го пишеше в книжките, ако трябва да разтълкуваме дирекциите схематично. В крайна сметка не се случиха никакви любовни и романтични трепети, да не говорим за майчинство и брак, за каквото набеждават юпитеровите дирекции към Луна и Венера. Проявлението беше свързано с материални неща, наследствен имот и съдебна делба. И голямо разочарование от хора, симулиращи пред близките и обществото юпитерови добродетели.
А в живота съм видяла и 2, и 200. Но повече съм го карала на 2, особено през първите 30. Двестата ги дължа само и единствено на себе си и всички положени от мен усилия дотук /с не малко лишения/.
Странни същества сме хората - искаме любов, падат се пари. И се тръшкаме защо не се случва нищо. :012:
А за да ти се случат юпитерови "магии", трябва да си с достатъчно отворено съзнание. Когато бях поставена в трудна ситуация със съдебното дело, просто ѝ позволих да се развие по естествен начин, без да форсирам и да се инатя, позволих на гнева да оттече, махнах с ръка и теглих една майна на тия хора. А много ми се щеше да им натрия носа и да си получат заслуженото, но в съда нямаше как, всички обстоятелства бяха в тяхна полза, юридически и финансово много добре си бяха вързали гащите. Та, когато просто пуснах миналото да си отиде, а бях обзета от силно желание за мъст и дирене на справедливо възмездие, сякаш някакви енергии се задвижиха около мен - започнаха да идват и да ме търсят хора с желание да ми помогнат /за други неща, не покрай делото/, да ми дадат нещо от себе си, получих няколко благородни жеста от хора, от които дори не съм очаквала, не са в списъка с най-близките ми дългогодишни приятели.