Хепи, от даване на акъли никога не съм имала нужда, имам си свой достатъчно. Хеле пък от жени, които също не са цъфнали и вързали по партньорски теми или живеят в един не особено щастлив брак, но симулират успешност и задоволеност пред очите на обществото. То това ви е огромен проблем на обществото - всеки потъва в лични проблеми, но сочи с пръст другарчето. И колкото по-скоро се осъзнае проблемът, толкова по-реален става шансът малко да еволюира това общество над нивото на махленските свади и обсъждания.
Не стана, защото и аз не си го бях възнамерила и го възприемах повече като забавление. А и момъкът не се оказа достатъчно настоятелен, аз пък не съм от жените, които сами тръгват да се предлагат на някого /това е участта на посредствените, които на всяка цена и с всички средства трябва да хванат бика за рогата/. Също така предполагам, че е неговата нагласа е била подобна на моята /намерих астрологични прилики по петите ни домове, но само дотам/. А и след като съм разгледала по-задълбочено хороскопа на един човек /мъж или жена/, съм наясно какво мога да очаквам от него. При момъка дон-жуанският елемент беше много застъпен, на мен не са ми интересни такива, дори за краткотрайна авантюра.