..........................
Притеснява ме, че Марсът ми е ектремен У8, а Сатурн е в 8-ми. Същевременно дир Сатурн сменя знак, тр Сатурн е в квардат със Слънцето, тр Уран е близо до нат Марс, тр Юпитер е в опозиция, пр Марс е върху слв.
Оф, не мога да го мисля повече, бъзливата ми Луна да си гледа работата, няма да гледам през прозореца, то може и по стълбите да падна
Сатинче, що така сега ни шашкаш ....
- Марсът ми е ектремен У8 - чак пък екстремен - идва от Скорпион, този Марс е друг - той дълбае, не прави крашове
- дир Сатурн сменя знак - да, сменя, и това не е зле - ще повлияе на 10 дом, не на 8. Причината, събитието ще е от 8-ми.
- тр Сатурн е в квардат със Слънцето - това вече можеш да го забравиш и да се порадваш малко
- минал го е
- тр Уран е близо до нат Марс - преди да отиде до него, ще мине през Венерка - по-скоро се приготви да посрещнеш някакво лИбовно или парично предизвикателство. До Марса има някъде май около 6м, ако не и година
- тр Юпитер е в опозиция - да, ама първо на Венера, пък после на Марс, а и се разхожда през 7 дом и управлява 9
- пр Марс е върху слв - точно така :08: - крайно време е да започнеш да го живееш както трябва този СЛВ
- да действаш (1дом) за своето благоденствие (телец)
Като цяло, по-скоро би се появила някаква възможност за връзка, при която ще е добре да си дадеш възможност да погледнеш по друг начин на този род взаимоотношения - Венера ти е важна, тя е У на СЛВ. Вместо да очакваш мъжа да направи нещо, да мислиш сто неща, просто си го поискай. Действай в собствена полза. И тогава може и промяна по 10 дом да получиш
. ... че то дир Слънце навлиза в съвпад с Венерата, откъдето ще мине тр Уран ...
Я отивай на тези ски и се оглеждай
... Сатурн минава през 9 дом
оопс, дир Венера, У7, сменя дом .... кой знае какво още ще излезе :57: Значи, 8 дом го използвай за секс .... толкова хубави неща имаш ... хей, момиче, вдигни глава, погледни Слънцето и излез навън, вдишни въздуха и се наслаждавай на живота - използвай добрите аспекти ... и ще чакаме ОВ - никакви лоши неща в главата си не допускай .... поне сега, после ако искаш, пак давай
- за момента им дай отпуск
Искаш ли и другите аспекти ..... уау :57: :08: :58: и все в орбис и точни ....
ако не се лъжа, влизаш в ЛГ5 ..... :38: :58:
- късмет, момиче - със сигурност след РД-то ще дойде нЕкаква лИбов, и предполагам, че ще някаква чужбинска.