irko_birko, виждам че има вече коментари по картата ти, но първо ще пиша, за да не се влияя - ако нещо се повтаря, сори
картата ти ми е интересна, защото нодалната ос е в знаци, противоположни на домовете
- това е особено положение, имало е тук леки опити за коментар по тях, но без особен резултат.
Ще опиша ситуацията с архетипите и взаимовръзките - ти опитай да си ги навържеш по събитията около теб. Аз не претендирам да познавам събития, но мога да дам поне инфо кое защо се случва
ЮЛв ти е в 1 дом и везни, което означава, че си много мила и любезна, когато искаш да направиш своето
, да ти е уютно, да се чувстваш спокойна - и досега си го постигала. Сега обаче възврата на осите е минал, Сатурн и той прави възврат, така че тези ти умения вече няма да ти носят благополучие и спокойствие
. Предполагам, че още когато тр възли са минавали през Овен, проблемите във взаимоотношенията са започнали.
СЛВ е в 7, Овен - опитвай се да чуваш какво ти казват другите и проявявай инициатива, за да го правите заедно - това е най-важното за теб, което трябва да научиш. Предполагам, че обикновено става въпрос за печелене на пари и за ценности при неразбирателствата с хората. Докато не започнеш упражнението по СЛВ тези теми ще ти убягват, или поне резултата няма да е това, което искаш.
Нодалната ос има само аспект само със Слънцето, което (за да не ти е скучно) е неаспектирано от планети, което в някаква степен сигурно затруднява изразяването му. Имаш възможност да грееш, да се реализираш, чрез писане/четене на теми за смисъла на живота, за природа, въобще стрелец (само да не кажеш, че си адвокат
). Предполагам, че доста четеш и се интересуваш по темите на Стрелец, което ти позволява да потънеш в някакъв твой си свят и да бъдеш със себе си. Или може би да е свързано с някакви грижи за близки по 3 дом ... но тук стрелеца не ми пасва
, което не означава, че не може
Но, сега е започнала голямата атака на аспектите
- при теб текат едни такива верижни аспекти, преливат се един в друг и не мисля, че можеш да ги разделиш, защото те още в натала са си навързани. Като цяло, мисля, че си в много важен период от живота си относно осъзнаване на посоката и започване на действия по въпроса
. Ше коментирам само нещата, които са свързани с нодалната ос.
Започнало е с ингреса на Слънцето - наложило се е да поемеш някаква отговорност, която намалява шансовете да оставаш насаме със себе си (12 дом)
Слънцето прави квадрат с нодалната ос - твоето желание за реализация (както го описах горе) идва на дневен ред, но вече вкарвайки темите на СЛВ. И понеже това е още ново за теб, ти се отразява на 12 дом - може би ти е било тъжно, или пък си се усамотила ...защото не знаеш как и какво да направиш.
Съвпад на дир ЮЛВ с Марс във 2 дом - желанието ти да действаш (ЮЛВ 1дом) е "захапало" инициативата за печелене на пари и си започнала проекта.
Ингрес на нодална ос - поставя темите на 7 дом на преден план - вече започва да става "ребром".
В момента дир Марс, управител на СЛВ, прави ингрес и преминава в Стрелец, знака на Слънцето и влиза в съвпад с него. Това е много силно указание, че трябва да обърнеш внимание и на двете планети в момента. Марс ще ти помогне, ще даде тласък. Стъпвайки върху Слънцето, ще го "изръчка" да започне да действа за целите на СЛв, а не на ЮЛВ. Марс ти управлява 8 дом - иска се трансформация от твоя страна - и само от теб зависи как ще се развият нещата.
Управителя на ЮЛВ, Венера, също е активирана - тя стъпва върху К5 - отново темата за себереализацията, за насладата, за това, да използваш ресурсите си и да създадеш нещо. Венера идва от 4 дом - нещо в дома ти, нещо в твоята емоционална сигурност ще се раздвижи и ще те принуди към действие.
Беше споменала за стартиране (марс) на някакъв нов семеен (8 дом) проект (слънце, 5 дом), който да носи доходи (2+8) вбъдеще (стрелец) - ето ти го тълкуването
- не се притеснявай - ако спазваш изискванията на СЛВ, няма как да не успееш, защото това ти се случва, за да се упражниш, а не да губиш
, защото това било ЮЛВ
Пожелавам ти късмет
Ако тълкуванията ми са грешни, сори - игнорирай ги
забравих да напиша - творчеството, себереализацията могат спокойно да бъдат и детенце - ако мъжът желае, ще е добре да се вслушаш в неговите желания (слв 7 дом) и да започнеш да правиш повече секс с него (марс у8, във 2 дом)
- венера ти идва от4 дом, уран от 6) - не съм гледала дали има достатъчно предпоставки за раждане, но ситуацията по възлите е перфектна :08: