Да, така е, светя, та чак грея. То е някакъв вътрешен импулс, не го правя нарочно, но така става, пък с Луната в Лъв - да не говорим. Много не й обръщах внимание, но след като ми беше обърнато внимание тук - направих "нов прочит"
Дирекционен Марс и той тъкмо влезе в Лъв и съвсем я подкрепя, кладе й лъвския огън :012:
А квадрата на дирекционната луна - ще ме скофти отвътре, нали? Тя ще е в 7 натален дом. Би трябвало да се засегнат партньорствата и понеже Слънцето, към което е дирекцията е в 10 натален дом - да очаквам да е служебно
Луната и Венера с в квадрат в натала, затова едновременно ще направят дирекционните аспекти към Слънцето. Сега са на градус и половина от точен аспект - мога да съм в очакване.
Като си гледах солара - пак ми звучи, като акцент на пари и работа.... Страдах дълго от болестта работохолизъм,дано не се изчанча пак
тъкмо съм добре сега
И пак по темата - прогр. МС прави ингрес във Водолей -догодина. Въртя-суча - все около 10 дом се върти. Но пък понеже и прогр.IC сменя знам, а дирекционната Луна квадратира Слънцето- надявам се с родителтите всичко да е наред. Здрави са, работят и двамата, ходят си на вилата, почивки - не очаквам изненади, но пък те изненадите - очакват ли се