Е, ти пък как им тегли чертата... ако имат добре поставени Марс и Сатурн примерно (така по-мъжествени) или пъс Слънцето е в по-сериозен дом!
Имам познати със Слънце в Близнаци в 10 дом, както и такива със Слънце в 8 дом, сериозният, така да го наречем дом само подсилва капризите и маниите им. Но и честно казано, не мисля, че е функция на дома да прави планетите в него по-сериозни или да дава каквото и да е било качество - дома може да покаже дали това, което планетата вече представлява е лесно видимо или не е. Но и в двата случая го има. Другата функция на дома е вече да насочи към определена сфера енергията на планетата.
Но същността не се променя.
Сетих се за един Близнак със слънце в 11 дом, стелиум в Лъв - на него можеше плитки да му наплетем, защото беше капризен като малко детенце. И Луната беше в Лъв - та всичко това, много драматично се изразяваше навън - целият каприз и претенция.
Вероятно наистина само Слънце съвпад Сатурн може да ги оправи, но това ще е защото Сатурн ще има функцията да потиска експресията на Слънцето. А и с такива индивиди ще имаме огромна възрастова разлика - така че да, определено съм ги отписала. :012: :012: :012: :012:
Аз ще съм принцът на белия кон :97:
Ако принцесата е красива и умна, Лили, може и да си заслужава. :012: :012: :012: Но трябва да има и красив глас, да ти попява всеки ден. :012: :012: