Ако имате проблеми с караконджули и чукундури, викайте кукерите.
Извинявам се на всички,но ако не кажа нещо просто няма да съм аз - ще се пукна отнякъде."А. Л."
Хахахаааааааааа, Рептиле, не се напъвай да четеш, бе чадо! Иди да си чешкаш люспите - кефа ще е по-голям... :57:
ама какво само ми повтаряш думите
Поддържам диалога. От любезност
:85:
Ти пък кво ураново очакваш да се случи!?! Бръкни в контакта с някое метално шило и тамън ще се изпълни предсказанието, да не отива на вятъра солара ти. :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043:
няма да се омъжиш-нямаш аспекти за брак.За онзи пък изобщо-колкото сте се натискали-толкова. :043: :043: :043: Ще остаряваме заедно всички от форума и ще си правим момино село! :d030: :043: :043: :043: :043: :043: :19: :19:
Уааааааау, скандално. :043: :043: :043: Избухнах в смях.
Логично-щом не се(сме) е(се) омъжили до сега значи няма(ме) аспекти за брак и ще останем стари моми! :012:
събитието би трябвало да ти държи влага поне емоционално,да е нещо значимо за натива с добро или лошо.Ако се случват например гей-паради към които нямам нито отрицателно,нито никакво отношение,но са факт,който съм научила информативно и не съм присъствала изобщо НЕ означава,че.парадът МИ СЕ е случил.
От логика до логика... То,и лудите имат логика. С мен не може да спориш. Ако продължиш,победата ще е моя.
Ако бях царица щях да си имам харем от 100 тронови,екз Марса и по цял ден щяхме да пржверяваме как работят синастриите и да ги отразявам във форума :d030:
Другите какво да ги гледам като нямат Марсове.