The_One, много ти благодаря за мнението и съветите ти!
Рецепта и конкретни отговори знам, че астрологията не дава.
Боря се със себе си и с общото твърдение, че при активен Уран и Марс и действащи квадратури, няма как индивидът да решава сам, а по-скоро животът му се управлява и насочва от външни обстоятелства, независимо от волята му.
Ти ми казваш, да следвам себе си и да правя онова, което искам.
И ето - аз имах планове за две бизнес-партньорства, които се оказва, че не могат да се реализират.
Имам страхотен друг проект, който без партньорство не може да се развива, но на хоризонта няма никой, а пък Уран ми прави квадратура със 7ми дом - как да го чакам този партньор изобщо?
Значи съм в грешна посока като цяло. Може би трябва да си търся нормална работа - като преди години. Тогава поне заплатата е сигурна. Да, ама каква сигурна заплата и работа може да донесе Уран?
Нещо резлизацията ми куца като цяло. Желанията, идеите, проектите ги имам, но всичко друго е като в мъгла.
И на целия този фон е "половинката", която преживява също квадрат на тр. Уран, но от 3ти дом (на 2 градуса от IC), към нат. Марс в 1ви и т.н. :012:
С удоволствие бих споделила астро-картата си с теб, но ми се ще да е лично. Имала съм не малко случаи, когато хора, които знаят доста по-малко от мен самата за астрологията, са се "упражнявали" в-ху й.
Мога ли, да ти пиша някъде на лични?
П.П. когато аз заминах да живея в чужбина, (е, не на остров за жалост
), Уран се разхождаше из 9тия ми дом и точно тогава правеше квадрат с Луната ми в 12ти!!! дом, а също и тригон със Сатурн.
За статистиката - колкото и атрактивно да беше мястото, на мен наистина ми се струваше като затвор (по Луна в 12ти) и цялото нещо се случваше по предписанието и контрола на Сатурн
Което ме навежда на мисълта, какво да очаквам от квадратурата на тр. Уран и Сатурн, след като Сатурн е винаги водещият в моята карта?
The_One, пожелавам ти твоят остров да изплува слънчев и красив при изцяло благоприятни астро-аспекти!