Diyana,включих Луна/Сатурн като управители на оста ИЦ/МЦ - сигнификатори на мама,а Венера е фактора
перспектива при Новолунните,както Марс при Пълнолунния тип.Под зависимост от майката ,визирах ,че мъжът
тук има силна емоционална нужда от същата под различна форма -внимание ,одобрение,подпомагане ,както и той да се чувства
задължен към майка си под същата форма .Когато тази симбиоза липсва ,той
я търси на друго място ,най-често в лицето на партньорката,затова попитах как си взаимодействат между вас изброените от мен сигнификатори ,плюс нодална ос ,която показва каква е посоката на същата зависимост.
Ди,баща ми също е новолунен и имам преки наблюдения затова и попитах ,с баба ми не са имали тази силна емоция ,която търси Новолуние в Скорпион и Марс там и я е открил в майка ми -нейна Луна опозиция негови Светила/Марс ,Сатурн съвпад с негов СЛВ и тригон към Светилата/Марс ,ЮЛВ съвпад с Венера ,като Марс и Венера са упр. на ИЦ/МЦ .
Новолунието винаги
иска още и още ,като всяко малко дете ,в посока любов,внимание,знание....така расте .за да стане силен мъж ,в женска карта същото я прави независима и винаги си остава едно
голямо момиче .
Всички имаме зависимости и това е напълно нормално ,след като имаме нужди ,въпроса е да се научим , да ги
вземаме на час по лъжичка.